"Whirlpool" lansează Aqua - combina frigorifică cu dozator de apă

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 7 octombrie 2008

"Whirlpool" lansează Aqua, o nouă combină frigorifică cu un volum total brut de 326 litri, prevăzută cu dozator de apă, filtru antibacterian pentru igiena alimentelor şi afişaj cu cristale lichide.

"Noul echipament frigorific se mulează pe stilul de viaţă modern şi preia unele dintre micile griji cotidiene - astfel, dozatorul, care aduce imediat apa potabilă la temperatura optimă pentru consum, este cuplat la reţeaua curentă, deci nu mai e cazul să-ţi aminteşti să umpli containerul de apă; alarma sonoră te avertizează când ai uitat uşa deschisă fie la congelator, fie la frigider; sistemul Total No Frost te asigură că vei avea un frigider care va funcţiona perfect fără să fie nevoie să-l dezgheţi; iar noul design simetric îţi permite să montezi uşile combinei cu deschiderea pe stânga sau pe dreapta, oricum se potriveşte mai bine în bucătăria ta", spune Mioara Bolozan, Marketing Director Whirlpool România.

Combina beneficiază de tehnologii care permit răcirea şi congelarea rapidă. Frigiderul este dotat cu funcţia Super Cool, de răcire rapidă, în timp ce congelatorul dispune de funcţia Fast Freezing, care îi conferă o capacitate de congelare de 7kg/24h. În plus, în cazul unei pene de curent, alimentele se conservă perfect în interior pentru o perioadă de încă 8 ore. Reglarea temperaturii interioare a combinei se poate face manual, prin intermediul termostatului digital de pe uşa frigiderului.

Frigiderul, cu o capacitate de 225 litri net, utilizează sistemul Multiflow, de ventilare a curenţilor de aer în interior, permiţând astfel o gestiune optimă a temperaturii şi nu necesită decongelare, făcând parte din gama TOTAL NO FROST de la Whirlpool. Compartimentul de refrigerare este prevăzut cu un filtru antibacterian Microban care elimină mucegaiul şi bacteriile, păstrând mâncarea sănătoasă mai mult timp, într-un mediu igienic.

Congelatorul, cu o capacitate netă de 79 de litri şi clasă de performanţă de patru stele, utilizează funcţia Party Mode, cu rol în răcirea intensă şi rapidă a băuturilor.

Tehnologia Al 6-lea Simţ, specifică Whirlpool, identifică tipul alimentelor şi stabileşte condiţiile optime de păstrare în funcţie de acesta. De asemenea, când uşa frigiderului se deschide frecvent, creând variaţii de temperatură în interiorul frigiderului, aceeaşi tehnologie readuce prompt temperatura la parametri optimi. Nu în ultimul rând, tehnologia Fresh Control asigură prospeţimea alimentelor pentru o perioadă îndelungată.

"Design-ul şi ergonomia se întâlnesc şi în sistemul de compartimentare a frigiderului şi a congelatorului, unde găsim sertare, tăviţe şi separatoare care ne fac viaţa mai uşoară şi ne înţeleg mai bine nevoile casnice", a mai spus Mioara Bolozan. "Câteva exemple sunt cele două compartimente pentru pizza, integrate în uşa congelatorului, rafturile antivărsare pentru sticle sau compartimentul gigant pe role pentru legume şi fructe."

Combina frigorifică Whirlpool Aqua face parte din clasa energetică A şi are un nivel redus al zgomotului, de 44 dB. Ea este disponibilă în magazinele de specialitate la un preţ recomandat de 2750 RON.

Whirlpool Corporation este cel mai mare producător de electrocasnice mari din lume, cu vânzări anuale de aproximativ 19 miliarde USD şi peste 73,000 de angajaţi în 72 de centre de producţie şi cercetare tehnologică din lume. Compania comercializează produse sub mărcile Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht în aproape toate ţările din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb