Whirlpool România detine cea mai extinsa gama de masini de spalat rufe cu încarcare superioara de pe piata locala

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 29 noiembrie 2007

Whirlpool România este lider de piata pe segmentul de masini de spalat rufe cu încarcare superioara

Gama de masini de spalat rufe cu încarcare superioara din portofoliul Whirlpool România este bine reprezentata si acopera toate segmentele de pret. Caracteristica generala a acestei game este clasa energetica A+ precum si clasa A de spalare, atât pentru produsele de baza cât si pentru cele de vârf.

Gama de de masini de spalat rufe cu încarcare superioara Whirlpool este singura de pe piata care are clasa energetica A+, adica un consum de energie cu 25% mai redus decât produsele din clasa imediat urmatoare", a spus Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool România. De asemenea, aceasta gama de produse necesita un consum redus de apa fata de alte produse de pe piata, 44 - 45 litri de apa pe ciclu de spalare fata de 52 litri, ajungând la o economie anuala medie de 1400 litri".

Aceasta gama de produse se adreseaza în special persoanelor care locuiesc în apartamente, garsoniere, persoane care au un spatiu limitat pentru obiectele electrocasnice, dar stiu cât le sunt de utile. Dotate cu rotile, masinile de spalat cu încarcare verticala sunt foarte usor de instalat si de mutat, adaptându-se spatiului existent.

Capacul masinii de spalat Whirlpool poate fi deschis cu usurinta, ramânând în echilibru si când e înclinat la 45°. Acest beneficiu permite o încarcare si o descarcare mai usoara si mai sigura a rufelor. De asemenea, tamburul are un sistem nou de deschidere denumit soft opening. Sertarul pentru detergent este în totalitate detasabil, deci mult mai usor de curatat. Acesta este special proiectat cu patru compartimente diferite pentru toate tipurile de detergent, lichid sau solid.

Pentru segmentul mai accesibil, masinile de spalat rufe au 14 programe de spalare, o capacitate de încarcare de 5 kg si turatii de la 700 - 1100 rpm. De asemenea, modelele cu 800/1000/1100 rpm au un display si sunt dotate cu sistemul Al 6-lea Simt. Display-ul afiseaza durata programului de spalare sau poate fi folosit pentru o programare întârziata.

Pentru produsele de top ale gamei, capacitatea creste la 5,5 kg, iar numarul de turatii este de 1000, respectiv 1200 rpm. Toate masinile de spalat cu încarcare superioara din segmentul de top beneficiaza de sistemul Al 6-lea Simt si au câte doua display-uri. Cele doua display-uri afiseaza temperatura de spalare si timpul ramas. De asemenea, aceste produse vin echipate cu filtre anti-bacteriene Microban, pentru o curatare profunda si un efect antibacterian.

Pe segmentul de top, masinile de spalat cu încarcare superioara de la Whirlpool au o gama de 18 programe de spalare din care mentionam programele speciale pentru tesaturi delicate(Spalare lâna, Spalare manuala pentru lenjerie delicata), programul Spalare zilnica pentru rufe care necesita spalare frecventa, dar si programele Rapid/ Rapid Plus pentru momentele în care ne grabim foarte tare.

Cele mai vândute masini de spalat rufe cu încarcare superioara de la Whirlpool sunt AWE 6516 si AWE 6514. Acestea pot fi achizitionate la un pret de 1.185 RON cu TVA.

Vârful de gama este reprezentat de masina de spalat cu încarcare superioara AWE 9727, care are o capacitate de încarcare de 5,5 kg, turatie de 1200 rpm si ecran cu cristale lichide. Aceasta poate fi achizitionata la un pret de 1.535 RON cu TVA inclus.

Masinile de spalat rufe cu înarcare superioara de la Whirlpool pot fi achizitionate la preturi cuprinse între 1.125 si 1.535 RON cu TVA inclus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb