Wizmo.ro - parteneriat financiar pentru agenţii şi dezvoltatori imobiliari

M.C.
Companii #Imobiliare / 24 iunie 2019

Maarten Deboo

Maarten Deboo

Wizmo.ro - platforma imobiliară dedicată atât sectorului rezidenţial, cât şi celui de business, implementează, începând cu luna iulie, parteneriatul financiar pentru asociaţi - agenţii sau dezvoltatori imobiliari - care pot gestiona până la 49% din activele companiei.

Până în prezent, platforma specializată în listarea de anunţuri imobiliare a cumulat finanţări de peste 1 milion de euro de la un grup de investitori belgieni şi români, specializaţi în e-Commerce şi dezvoltare IT.

Potrivit reprezentanţilor Wizmo.ro, acest parteneriat aduce părţilor implicate beneficii precum: transparenţă deplină, anularea oricărui conflict de interes, colaborare în ceea ce priveşte construirea traficului, dezvoltarea instrumentelor, schimbul de know-how, dar şi posibilitatea de a deţine o parte dintr-o platformă proprie alternativă care atrage lunar zeci de mii de utilizatori şi pe care îi converteşte în leaduri.

"Pentru a demara această acţiune am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creştere în marile oraşe ale ţării, în special pe segmentele rezidenţial şi office. În contextul în care numărul companiilor de pe piaţa imobiliară creşte de la an la an, dar numărul de poziţii din motoarele de căutare rămâne acelaşi, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide porţile pentru asociaţi deoarece este un pas natural în evoluţia companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro să devină prima platformă imobiliară gestionată de agenţii şi dezvoltatori imobiliari. Considerăm că împreună putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel", a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo, potrivit unui comunicat al companiei.

Wizmo.ro este o platformă pentru anunţuri imobiliare ce acoperă toate segmentele pieţei de profil - rezidenţial, office, comercial şi industrial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb