Wizz Air a ales sa opereze zborurile din Transilvania de pe Aeroportul International Cluj-Napoca

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 19 octombrie 2007

Wizz Air anunta ca va opera toate zborurile din România ce deservesc zona Transilvaniei de pe Aeroportul International Cluj-Napoca, încetându-si în acelasi timp activitatea pe Aeroportul Târgu Mures. Mutarea zborurilor din Târgu Mures la Cluj, pe rutele curente Cluj-Budapesta, Cluj-Roma, Cluj-Barcelona, precum si pe noua ruta Cluj-Londra va avea loc efectiv pe 13 noiembrie 2007. Zborul deja anuntat, dar nelansat înca, Târgu Mures-Dortmund va fi operat din Cluj începând cu 28 Februarie.

Wizz Air a început sa opereze în Târgu Mures în iulie 2006 si de atunci conditiile meteorologice nefavorabile, combinate cu incapacitatea aeroportului de a-si îmbunatati operatiunile în conditii de vizibilitate redusa, au periclitat în permanenta punctualitatea companiei, cauzând întreruperi, întârzieri si anulari fortate. Aeroportul International din Cluj-Napoca detine deja capabilitati operationale mai avansate si are în vedere planuri de dezvoltare adecvate pentru a întâmpina evolutia companie Wizz Air si pentru a asigura un mediu de operare mai bun.

Domnul József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air a declarat în cadrul unei conferinte de presa care a avut loc în Cluj: " Excelenta operationala si integritatea reprezinta doua elemente cheie de sustinere a succesului companiei Wizz Air, iar Aeroportul International Cluj-Napoca ne va ajuta mai bine sa punem în practica angajamentul asumat fata de clientii nostri ce doresc sa zboare catre si din Transilvania. Ramânem devotati planului de a dezvolta o retea de zbor low cost pentru Transilvania, operând de pe Aeroportul International Cluj-Napoca."

Wizz Air desfasoara o promotie de exceptie pe toate zborurile operate din Cluj, valabila pentru primele 10.000 de locuri rezervate pentru zboruri ce vor avea loc pâna la sfârsitul lui martie 2008. Preturile încep de la doar 69 lei, cu toate taxele incluse, iar biletele pot fi achizitionate prin intermediul site-ului wizzair.com sau prin apel la numarul +40 3 6440 2000.

Wizz Air opereaza o flota tânara de aeronave Airbus A320, din 6 baze, pe mai mult de 100 de rute. Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si România. În 2006, Wizz Air a transportat peste 3 milioane de pasageri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb