Wizz Air alege motorul V2500 pentru 50 de aeronave A320

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 17 iulie 2008

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a plasat o comanda viitoare pentru motoare IAE V2500 ce vor echipa o noua flota de 50 de aeronave Airbus A320. Sustinuta de intelegerea aftermarket V2500SelectSM (prin care compania ofera suport ulterior achizitionarii), acest contract valoreaza 1,6 milioane de dolari.

Wizz Air opereaza in prezent o flota de 18 aeronave echipate cu motoare IAE si a mai comandat inca 23 de aeronave A320, care vor fi dotate cu motoare V2500. Ca urmare a acestei comenzi, Wizz Air devine cel mai mare client IAE din Europa.

"Suntem dedicati strategiei de a utiliza cele mai noi tehnologii, intr-o maniera eficienta din punctul de vedere al costurilor, iar decizia noastra de a achizitiona din nou V2500 reflecta aceasta promisiune. Fiind cel mai avansat motor disponibil pentru A320, V2500 ne permite sa beneficiem de eficienta mai mare in consumul de combustibil si, in consecinta, de emisii totale mai scazute, ambii find parametri vitali pentru mediul in care operam. Pe langa acest contract aftermarket, aceste beneficii ne ajuta sa ne gestionam costurile mai eficient si prin economii la nivel operational", a declarat József Váradi, CEO al Wizz Air.

"Beneficiind de ultima tehnologie SelectOne, reducem consumul de combustibil pentru V2500 cu inca 1%, care se traduce in mod direct printr-o reducere corespunzatoare in emisile de CO2. Ne-am concentrat eforturile in vederea gasirii unor solutii pentru cele mai dificiele aspecte cu care se confrunta clientii nostri, preocupati de imbunatatirea performantelor tehnologice. In cazul unei flote de marimea celei cu care va opera Wizz Air, aceasta se traduce prin economii semnificative pe durata de viata a motorului", a adaugat Jon Beatty, Presedinte si CEO al IAE.

SelectOne este elementul de imbunatatire a produsului in programul V2500Select responsabil cu reducerea cu 1% a consumului de combustibil si cu reducerea cu 20% a nevoii de mentenanta si care va reconfirma alinierea acestor produse la cele mai exigente standarde CAEP/6 NOx. SelectOne urmeaza sa fie dat spre folosinta in a doua parte a acestui an.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb