Yale lansează pe piaţă încuietorile smart Linus L2

F.D.
Companii #Construcţii / 11 aprilie

Yale lansează pe piaţă încuietorile smart Linus L2

Yale, furnizor de soluţii de securitate pentru locuinţe inteligente, anunţă lansarea pe piaţa din România a Yale Linus® L2,încuietoare smart fără cheie, conform unui comunicat de presă al companiei.

Yale Linus® L2 poate încuia/bloca uşa automat în momentul în care aceasta se închide şi o poate debloca atunci când "simte" că utilizatorul este aproape. De asemenea, poate fi programată să se deblocheze sau să se încuie în anumite momente ale zilei. Pe piaţa locală, brandul Yale este parte a companiei ASSA ABLOY Opening Solutions România, filială a grupului suedez ASSA ABLOY, lider global în soluţii de acces.

Linus® L2 vine cu un design actualizat, dezvoltat de studioul de design industrial Bould Design.

Cu dispozitivul Linus® L2 utilizatorii vor beneficia de o experienţă excepţională. Dimensiunea acestuia a fost, de asemenea, redusă, dar Yale s-a asigurat că se poate monta peste chei de dimensiuni standard. Compatibilitatea cu uşa şi cilindrul existente poate fi verificată înainte de achiziţie cu Verificatorul de Compatibilitate disponibil aici. De asemenea, ghidul de instalare interactiv este disponibil aici.

Feed-ul de activitate, alertele inteligente şi notificările din aplicaţia Yale Home îi pot ajuta pe utilizatori să ţină evidenţa momentelor când uşa se închide sau deschide, atât pentru familie, cât şi pentru alte persoane care au acces limitat.

În ceea ce priveşte noile funcţii, folosind aplicaţia Yale Home, utilizatorii îşi pot programa cu uşurinţă dispozitivul să se blocheze sau să se deblocheze în anumite momente ale zilei, astfel încât să poată veni şi să plece cu uşurinţă în timpul zilei, respectiv să beneficieze de siguranţă sporită noaptea. Această caracteristică, simplu de utilizat, le permite să creeze un program personalizat de securizare a locuinţei pentru siguranţă şi confort suplimentare. De asemenea, încuietoarea poate funcţiona doar din zăvor în timpul zilei, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor consumatorilor.

Noua încuietoare inteligentă Yale are acum Wi-Fi încorporat. Acest lucru înseamnă că nu mai este necesară achiziţia unui Connect Wi-Fi Bridge suplimentar pentru a beneficia de funcţionalităţi de la distanţă, un exemplu fiind verificarea uşii, dacă este încuiată atunci când utilizatorul nu este acasă. Datorită accesului Wi-Fi încorporat, aceste funcţii vor fi posibile imediat ce dispozitivul este scos din ambalaj. Clienţii Yale pot adăuga şi alte accesorii, precum tastatura inteligentă Yale sau noul Yale Dot®, pentru a se bucura de o experienţă smart completă.

Spre exemplu, utilizatorii pot atinge Yale Dot® cu telefonul mobil pentru a debloca sau încuia uşa, fără a deschide aplicaţia Yale Home. Nu numai că nu mai este necesară cheia, dar şi telefonul poate fi folosit prin tehnologia NFC. Această funcţie înseamnă că ei pot păstra un Yale Dot® pe tabloul de bord al maşinii sau în orice loc convenabil pentru a-şi debloca uşa rapid, mai ales dacă se grăbesc sau nu vor să deschidă aplicaţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb