Zăganu şi Bere Sibiu se alătură asociaţiei Berarii României

F.D.
Companii / 21 decembrie 2023

Zăganu şi Bere Sibiu se alătură asociaţiei Berarii României

Doi producători de bere artizanală - ZĂGANU şi BERE SIBIU - sunt cei mai noi membri din marea familie a berarilor din România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Astfel, asociaţia Berarii României numără în prezent unsprezece membri - cei mai importanţi producători de bere din România care împreună furnizează 90% din cantitatea de bere consumată în România şi producători de materii prime pentru fabricarea berii.

"Ne bucurăm că familia berarilor se extinde de la an la an. Dacă în 2022 ni s-a alăturat SCORILO, în 2023 urăm bun venit altor doi membri: ZĂGANU şi BERE SIBIU. Asociaţia reprezintă interesele comune ale industriei de bere. De aceea, include în componenţa sa atât producători mari, cât şi pe cei medii sau mici, dar şi furnizori de materii prime agricole necesare în producţia de bere: hamei şi orz de bere", declară Julia Leferman, director general Asociaţia Berarii României.

"Ne bucurăm să fim parte din Asociaţia Berarii României, un for puternic care susţine dezvoltarea unei culturii locale autentice a berii la noi în ţară. Este o responsabilitate pentru Zăganu, ca producator de bere artizanală încă din 2013, să contribuie împreună cu ceilalţi membri ai Asociaţiei la creşterea industriei berii din România", spune Laurenţiu Bănescu, co-fondator ZĂGANU", spune Laurenţiu Bănescu, co-fondator ZĂGANU.

"Am găsit multă deschidere din partea Asociaţiei Berarii României atunci când ne-am arătat intenţia de a deveni membri. Le mulţumesc celorlalţi membri pentru încrederea cu care ne-au învestit. 2024 se anunţă un an cu multe provocări, dar sunt convins că avem resursele şi motivaţia să contribuim cu succes la dezvoltarea sectorului berii", declară Cosmin Şoaită, fondatorul BERĂRIEI ARTIZANALE SIBIU.

"2023 a fost un an cu multe schimbări şi noi provocări transformate în oportunităţi de industria berii care ne-a arătat, o dată în plus, că doar împreună suntem mai puternici. De aceea, păşim încrezători în 2024!", concluzionează Julia Leferman, director general Asociaţia Berarii României.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb