Zelenski a declarat că Ucraina şi Polonia au găsit o soluţie pentru a calma furia agricultorilor

D.T.
Internaţional / 6 aprilie 2023

Zelenski a declarat că Ucraina şi Polonia au găsit o soluţie pentru a calma furia agricultorilor

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ieri că se aşteaptă ca în următoarele zile şi săptămâni să fie anunţate decizii pentru a atenua furia fermierilor polonezi legată de importurile de cereale ucrainene, informează News.ro.

El a declarat reporterilor, în cadrul unor declaraţii de presă susţinute alături de premierul polonez, că la discuţiile purtate ieri la Varşovia a fost abordată şi problema fermierilor ucraineni şi polonezi şi a dat asigurări că s-a găsit o soluţie, arată sursa citată.

"Am găsit o cale de ieşire, cred că în următoarele zile şi săptămâni vom rezolva în sfârşit toate problemele, deoarece nu pot exista îndoieli, complicaţii între parteneri atât de apropiaţi şi prieteni adevăraţi precum Polonia şi Ucraina", a spus el.

Ministrul polonez al agriculturii, Henryk Kowalczyk, a demisionat chiar ieri, în timp ce Zelenski se afla în vizită oficială în Polonia, pe fondul furiei crescânde a fermierilor din cauza impactului importurilor de cereale ucrainene asupra preţurilor recoltelor proprii.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Dupa ce au profitat la greu,nu lasa nimic la intamplare,rusii ii jupoaie pe ei iar ei jupoaie Europa

    Fermierii polonezi ori sunt putinisti,ori nebuni.ce treaba au ei cu cerealele din ucraina???aceste cereale merg toate in Africa,ca e foamete acolo.tot occidentul a spus lucrul asta.e imposibil sa fi mintit acest occident.doar putinistii mint si dezinformeaza!

    1. ASTA E GALGARA ANGLO - AMERICANO - OCCIDENTALA !!!!!!!! NU MAI POT EI , DE TARILE AFRICANE .......... CARE TRAIESTE , TRAIESTE , CARE NU ....... E TREABA LOR ....... CINE AI PUNE , CA SA FACA ATATIA COPII ????? VA E FOAME ?????? ACUM , RABDATI , CA SANT ALTII LA RAND ........... UITE , ROMANIA , N-ARE NIMIC SARACA ........ NICI GRANE , NICI FERMIERI , NICI PRODUCTIE .......... NOROC CU ''''''''''' SLAVA - UCRAINII ''''''''', CA E 1 TARA MILOASA , SI LE TRIMITE GRANE DIN GREU , ROMANILOR NERECUNOSCATORI , LA PRET MIC ......... MAI FAC , SI PE NEBUNII ROMANII , IN LEGATURA CU '''''''''' BARSTROIE '''''''''' .......... AUZI LA EI , OBRAZNICII : CICA , VOR SA FACA EI , MASURATORI IN TARA ''''''''''' MARELUI IMPERIU !!!!! ''''''''' SA NE MASOARE EI , NIVELUL ADANCIMII , IN TARA NOASTRA !!!!!!!!!!!!! PAI , CINE SANT EI , SI CINE SANTEM NOI ???????? AVEM IN LUPTA 1 ARMATA DE PESTE 1.000.000 DE OAMENI .......... SI , MAI PUTEM MOBILIZA INCA 1 S-AU 2 .......... ROMANII , CINE SANT , SA NE DICTEZE NOUA ????????? SA RIDICE GLASUL LA NOI , FRATII POLONEZI , NU EI ................. AAAAAAAA !!!!! NU SANT DE CALITATE GRANELE ???? SANT PLINE DE CHIMICALE , SI MUCEGAITE ????????? PRETENTIOSII !!!!!!!!!!! SA TACA DIN GURA , SI SA LE MANANCE ................ NEMULTUMITULUI '''''''''' I SE IA DARUL ............. ''''''''' ..... S-O STIE , SI EI ....................

      africa nu e plina de cereale rusesti???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb