ZELENSKI: "Avem dovezi clare şi de necontestat că nimeni în Ucraina nu a creat sau nu creează bombe murdare"

V.G.
Internaţional / 4 noiembrie 2022

"Avem dovezi clare şi de necontestat că nimeni în Ucraina nu a creat sau nu creează bombe murdare"

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a declarat, în urma inspecţiei a Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică la trei obiective din Ucraina, că, în pofida acuzaţiilor Rusiei cu privire la "bombele murdare", există acum dovezi clare că Ucraina nu creează o astfel de armă, relatează News.ro.

Inspectorii nu au găsit indicii de activităţi şi materiale nucleare nedeclarate, potrivit unui comunicat al directorului general al AIEA, Rafael Grossi, ieri.

"Am invitat AIEA să verifice, le-am acordat libertate deplină de acţiune la facilităţile relevante şi avem dovezi clare şi de necontestat că nimeni în Ucraina nu a creat sau nu creează bombe murdare. Şi singurul lucru care este murdar în regiunea noastră acum sunt şefii celor de la Moscova care, din păcate, au preluat controlul asupra statului şi terorizează Ucraina şi întreaga lume", a afirmat Zelenski.

O bombă murdară este o armă care combină explozivi convenţionali precum dinamita şi material radioactiv precum uraniul. Este adesea menţionată ca o armă pentru terorişti, nu pentru state, deoarece este concepută pentru a răspândi frica şi panica, mai mult decât pentru a elimina orice ţintă militară.

Luna trecută, Rusia a acuzat Ucraina că plănuieşte să folosească astfel de arme, o acuzaţie respinsă de Kiev şi aliaţii săi occidentali ca o temă falsă pe care Moscova ar putea să o folosească ca pretext pentru a escalada războiul Kremlinului împotriva Ucrainei.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. PAI SIGUR , CA EL E TAMPIT SA ZICA CA ARE , DACA O ARE !!!!!!!!!!! CE , E GREU SA AI UN LABORATOR SUBTERAN FOARTE ABIL - MASCAT , DE CARE SA NU STIE DECAT CATIVA , IN UCRAINA ???? UNII , SIGILATI , ACOLO , SI CARE AU DE TOATE , PENTRU O PERIOADA FOARTE LUNGA DE TIMP ??????? CE-I ASA DE GREU SI DE COMPLICAT , DACA URMARESTI SA FACI O SMECHERIE ?????? CA PITICUL , E CAMPION LA SMECHERII !!!!!!!!!!!!! PLUS CA MINTE , DE CREDE SI EL !!!!!!!!!!!!! DE OBICEI , CULMEA IRONIEI , ASTIA REUSESC IN VIATA MULT MAI MULT DECAT CEI CARE SPUN ADEVARUL SI MUNCESC CINSTIT !!!!!!!!!!! LUCRUL ASTA , L-AM REMARCAT SI EU , PE PROPRIA MEA PIELE !!!!!!!!!!! AIA DE LA ''''''' AIEA '''''''', AU VERIFICAT UNDE I-A TRIMIS EL CA SA VERIFICE , SI NU ACOLO UNDE TREBUIE !!!!!!!!!!!! CA , NICI NU STIU UNDE SA VERIFICE !!!!!!!!!!!!! CA LOCUL CU PRICINA , ESTE FOARTE BINE ASCUNS , ASA A-SI FACE SI EU !!!!!!!!!!!!!!! PITICUL , AR JUCA DE BUCURIE CA SA VADA INCEPAND UN RAZBOI IN TOATA EUROPA , DUPA ZICALA : ''''''' DACA PLANGE MAMA , SA PLANGA SI MA-TA !!!!!!!!!!!!!! NU-L MAI CREDETI VOI ATAT DE BUN LA INIMA , CA GRESITI URAT DE TOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PENTRU EL , CONTEAZA SCOPUL SI NU MIJLOACELE !!!!!!!!!!

    1. Bine coane staty, sper ca dupa asta, la vizita de dimineatza, tzi-ai luat pastilutzele cu apa. Gesundheit!

    "Am dovezi clare şi de necontestat că nimeni"

    în Romania nu a mintit niciodata 

    Mda, adică rușii și-au făcut false flag la pipeline dar ucrainenii nu s-ar coborâ cât să facă un false flag că să obțină suport masiv tocmai acum când lumea nu mai rezonează maxim că mai au și ei probleme lor plus alegeri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb