Zelenski ironizează afirmaţiile lui Putin, care a declarat că războiul merge conform planului

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 13 aprilie 2022

Sursa foto: www.facebook.com/ Володимир 3еленський

Sursa foto: www.facebook.com/ Володимир 3еленський

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ironizat astăzi insistenţa cu care Moscova susţine că războiul împotriva ţării sale merge bine, întrebându-se cum a putut aproba preşedintele Vladimir Putin un plan care implică moartea a atâtor mulţi ruşi, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Preşedintele Vladimir Putin a declarat ieri că Rusia îşi va atinge toate obiectivele "nobile" şi va continua "în mod ritmic şi calm" operaţiunea specială începută.

În cea mai recentă actualizare, pe 25 martie, Moscova a informat că 1.351 de soldaţi au fost ucişi de la începutul campaniei. Ucraina susţine că numărul real este mai aproape de 20.000.

"În Rusia s-a spus încă o dată că aşa-numita lor «operaţiune specială » se presupune că merge conform planului. Dar, să fiu sincer, nimeni în lume nu înţelege cum chiar s-ar putea realiza un astfel de plan", a declarat preşedintele Zelenski într-o înregistrare video.

"Cum s-ar putea concretiza un plan ce prevede moartea a zeci de mii de soldaţi proprii în puţin mai mult de o lună de război? Cine ar putea aproba un astfel de plan?"

Volodimir Zelenski a întrebat câţi soldaţi ruşi morţi ar fi acceptabili pentru Putin, oferind un interval de la zeci de mii la sute de mii.

Rusia a pierdut mai mulţi oameni în 48 de zile de la începutul războiului decât în cei zece ani ai războiului din Afganistan (1979 - 1989), a adăugat şeful statului ucrainean.

Preşedintele Zelenski a mai declarat că, deşi unii au râs de ruşi, de eşecurile lor pe teren şi de tehnologia inferioară, adversarii nu sunt cu totul lipsiţi de speranţă."Trebuie să înţelegem că nu toate tancurile ruseşti sunt blocate pe câmpuri, nu toţi soldaţii inamici pur şi simplu fug de pe câmpul de luptă şi nu toţi sunt recruţi care nu ştiu să ţină armele în mod corespunzător", a spus el."Asta nu înseamnă că ar trebui să ne fie frică de ei. Aceasta înseamnă că nu trebuie să diminuăm realizările luptătorilor noştri, ale armatei noastre".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Rusii sunt mici copii pe langa atrocitatile facute de ukraineni in Dombas si nu numai....

    1. Si rusii au stat cu degetul in gura si nu au documentat atrocitatile alea facute ani la rand?

      Citeste pe ONU, dragutule prost informat.

      10 Facts about the Humanitarian Crisis in Ukraine 

      19 August 2020 (reluat in sep 2020)

      More than 10,000 civilians have been killed or injured and 1.4 million people have been registered as internally displaced as a result of Europe’s deadliest conflict in the past two decades. 

    Aprecieri facute la punctul1 de bolsevici bolnavi care din cauza boli bolsevice nici dupa moarte nu isi revin. Daca era asa pleca intreaga populatie din acele teritori in rusia dar se pare ca multi au fost stramutati cu forta de aparatul represiv bolsevic pt ocki lumi nu ca iar interesa de soarta lor doar pt .asi satisface dorintele bolnave bolsevice care se vor itoarce cu virf si indesat contra lor.

    pierzi un sfert din tara , ai zeci de mii de soldati incercuiti, avioanele ucrainiene nu mai exista, logistica e la pamant , armamentul greu trimis de nato e distrus inainte sa ajunga pe front insa el tot ce face e sa vanda gogosi despre cat de multe pierderi au rusii. soldatii incercuiti ce stau in frig, in mirosul de sange si de mort, langa colegii raniti, unii usor altii mutilati , infometati, sigur se gandesc la ce rau o duc rusii.

    ii pasa astuia de proprii oameni cum imi pasa mie de puii din crescatorii 

    1. La mintea ta era bine sa o dea moca rusilor din prima zi sa ii omoare, sa ii violeze si sa ii fure dupa bunul plac iar la urma sa ii puna si sa multumeasca.

      La mintea si lui Scholtz care i-a propus un aranjament de neutralitate inainte de inceperea razboiului, la conf de securitate de la munchen (informeaza WSJ).

      Dar clovnul elenski a refuzat. Acum nu va obtine nici jumatate din cat a refuzat atunci. 

    O veche zicala romaneasca spune ca, "cine rade la urma, rade mai bine"! Si, dupa ce spun analistii militari versati si onesti, e foarte posibil ca tocmai Putin sa rada la urma!

    1. Nebunii rad tot timpul. O fi de bine?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb