Zelenski: "O Ucraină reconstruită este protecţia faţă de orice formă de teroare rusească"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 21 iunie 2023

Zelenski: "O Ucraină reconstruită este protecţia faţă de orice formă de teroare rusească"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat că va prezenta la conferinţa privind reconstrucţia Ucrainei, care se desfăşoară la Londra, aspecte ale viziunii legate de transformarea ţării sale, informează news.ro.

"O Ucraină reconstruită, o Ucraină transformată, o Ucraină întărită este un garant de securitate, este protecţia faţă de orice formă de teroare rusească şi protecţie faţă de orice repetare a agresiunii ruseşti", a subliniat el.

Zelenski a afirmat, în mesajul transmis marţi seară, că în noaptea anterioară au fost doborâte peste 30 de drone Shahed, mulţumindu-le celor care apără cerul pentru "sute de vieţi salvate, infrastructură salvată".

"Astăzi, în Herson, salvatori au fost răniţi ca urmare a bombardamentelor ocupanţilor. Ei lucrau la reducerea consecinţelor actului de terorism rusesc de la centrala hidroelectrică de la Kahovka şi au fost bombardaţi de artileria rusească. Opt angajaţi ai serviciilor de urgenţă au fost răniţi şi, din păcate, unul a fost ucis... Condoleanţele mele familiilor lor şi prietenilor! Luptătorii ucraineni vor da cu siguranţă un răspuns teroriştilor la toată această răutate. Fiecare astfel de lovitură a ruşilor, fiecare atac terorist rusesc reprezintă un argument că ocupanţii nu au nicio şansă să rămână undeva pe pământul ucrainean. Aici nu este loc pentru ucigaşi şi terorişti şi nu va fi niciodată", a subliniat Zelenski.

El a adăugat că luptătorii din sud şi est distrug inamicul şi "curăţă fizic" Ucraina.

"Protecţia împotriva terorii înseamnă distrugerea teroriştilor. Şi este o garanţie că statul malefic nu va mai avea vreodată ocazia să aducă răul în Ucraina", a completat el.

Preşedintele Ucrainei a menţionat că la Londra au început deja primele şedinţe în marja conferinţei privind reconstrucţia Ucrainei, discuţii având loc şi în Elveţia, Germania, Franţa şi Italia.

"Este o muncă la diferite niveluri pentru revenirea noastră. Şi direcţionăm această muncă în aşa fel încât reconstrucţia noastră, revenirea noastră să devină nu doar proiecte de construcţii, ci şi un proiect global de protecţie. O Ucraină reconstruită, o Ucraină transformată, o Ucraină întărită este un purtător de securitate şi un garant de securitate, este protecţia faţă de orice formă de teroare rusească şi protecţie faţă de orice repetare a agresiunii ruseşti", a afirmat Volodimir Zelenski.

El a adăugat că va prezenta, miercuri, la conferinţa de la Londra unele aspecte ale filosofiei transformării Ucrainei, iar viziunea completă va fi prezentată în cursul acestei luni.

"Împreună cu partenerii noştri şi cu noi toţi de aici din Ucraina trebuie să ne asigurăm că după noi vor veni doar securitate, libertate şi pace", a spus Zelenski.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Populația occidentala nu este dispus pe termen lung sa tot piardă din nivelul de trai,

    ptr. un conflict rusnac 

    1. Stapanii nu dau doi bani pe disponibilitatea populatiei occidentale

    Apendicul asta al cia, saltimbancul zelenski, pianistul cu fundul gol, are impresia ca, sustinut de stapanii lui Rotschild si sua, nu poate pierde, se gandeste la reconstructie si la banetul care va curge, de la rusi... Uite ca eu cred ca Putin nu se opreste daca mai are 1 metru din pamantul provinciei rusesti ucraina. O sa ia tot.

    1. nu chiar !

      rusia va lua inapoi ceea ce bolsevicii din URSS au dat ucrainei in 1920 = estul si sudul ucrainei  

      si au luat deja inapoi ceea ce URSS a dat ucrainei in 1954 = crimeea  

      pe rusi NU ii intereseaza vestul ucrainei care a facut parte din Imperiul austro-ungar pina 1918 

      practic rusia spune asa = daca voi ucraina vreti sa mergeti cu SUA in NATO = OK dar trebuie sa dati inapoi cadourile pe care vi le-a facut URSS in 1920 si in 1954  

      si asa si este corect !

      cadourile inapoi !  

      Cand tu, o potaie, chiar daca ai ceva caini in spate, deranjezi ursul din barlog, cred ca ursul nu se opreste pana nu ti mananca capatana...

      de acord , dar nu cred ca rusia va dori sa cucereasca toata ucraina !

      Industria din partea vestica a ucrainei va fi bombardata pina cand ucraina va intra in saracie si faliment si nu va mai putea sa atace rusia

      Ucraina e deja în sărăcie și faliment dar e susținută de contribuabilul american și mai ales european.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb