Zelenski: "Oficialii guvernamentali au primit sarcini pentru eliminarea deficitului de energie electrică"

S.B.
Internaţional / 30 iulie

Zelenski: "Oficialii guvernamentali au primit sarcini pentru eliminarea deficitului de energie electrică"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, transmite în mesajul către popot că oficialii guvernamentali au primit sarcini clare pentru eliminarea treptată a deficitului de energie electrică, informează news.ro.

El anunţă că lucrează la configurarea apărării aeriene, astfel încât Harkov şi celelalte regiuni să fie mai bine protejate de atacurile ruseşti.

"Astăzi, lucrăm în două regiuni, în comunităţi. La început, în regiunea noastră Kharkiv, iar acum suntem în regiunea Poltava. Am început această zi cu luptătorii noştri din Forţele pentru Operaţii Speciale, astăzi este sărbătoarea lor profesională. Şi acesta este unul dintre cele mai puternice elemente ale forţelor noastre de apărare, foarte eficient", spune preşedintele Ucrainei.

Zelenski precizează că numai după război va fi posibil să povestim despre tot ceea ce au reuşit să facă Forţele ucrainene pentru operaţiuni speciale. Acestea operează atât pe front, cât şi în teritoriul ocupat.

"Acestea au fost angajate activ din 2014 şi după 24 februarie în multe domenii. De la lupta pentru aeroportul din Doneţk la luptele pentru Hostomel, precum şi pentru regiunile Kherson, Harkov şi Doneţk. Suntem mândri de Forţele pentru Operaţii Speciale! Astăzi am fost cu echipa în oraşul Derhachi din regiunea Kharkiv - şi ceea ce este important este că acesta este unul dintre exemplele bune ale modului în care am început să restabilim viaţa normală. Sunt recunoscător tuturor celor implicaţi în reconstrucţia caselor, sprijinirea oamenilor, salvarea locurilor de muncă şi a întreprinderilor noastre ucrainene din regiunea Harkov şi din toate regiunile noastre", spune Volodimir Zeleski.

Preşedintele Ucrainei anunţă că a organizat o reuniune la Harkov pentru a discuta, în primul rând, chestiuni legate de securitate şi energie.

"Energia este întotdeauna una dintre cele mai importante priorităţi. Înţelegem cum deficitul de energie electrică va fi eliminat treptat, pas cu pas. Oficialii guvernamentali au primit sarcini clare, iar responsabilitatea lor este personală. La pregătirea pentru iarnă lucrăm acum, în timpul verii. De asemenea, lucrăm la configurarea apărării noastre aeriene, astfel încât Harkov şi celelalte regiuni ale noastre să fie mai bine protejate de atacurile ruseşti", mai afirmă Zelenski.

El menţionează că comandantul-şef şi comandanţii relevanţi trebuie să prezinte o structură actualizată a sistemelor de apărare aeriană şi noi cereri pentru parteneri.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. In traducere din limba ucraineană - dialect al limbii ruse - "oficialii guvernamentali au primit sarcini clare", adică Ciolacu&Co :)), privind asigurarea Zeleland cu energie.

    "Responsabilitatea lor e una personală". 

    Hopa, asta e groasă. Pe Marcel îl paște demiterea.  

    Votez Zele președinte la alegeri :), nu de altceva, dar e expirat și ilegal preșul în Zeleland. 

    Hai să-i dăm o șansă la noi. Doar sa binevoiasca să-și depună candidatura. Să ne miluiască si pe noi. Slava Roucraina.

    Zelenskiland in faliment financiar si economic oficial,

    oare pana cand trebuie Europa sa finanteze,

    circul rusnac, impotriva intereselor oamenilor de rand 

    1. intreaba-l pe putin

      Pana crapa putler, si nu-i problema, are balta peste spre deosebire de mujicia care ajunge pe chituci curand!

    DE ACEEA PRETUL ENERGIEI E DE 3 ORI MAI MARE IN ROMANIA DECAT IN OCCIDENT, DUPA SPUSELE MEDIEI?

    1. Pai unul consuma, altul plateste.

    Se pare ca unii inca nu inteleg ce se intampla: deci Romania doneaza energie Moldovei si Ucrainei. Fiind la granita, a picat in sarcina noastra sa asiguram energia electrica.

    Problema este ca in aceasta perioada nu prea avem energie electrica produsa local. Asa ca Romania importa, ca apoi sa o dea mai departe la cei 2 vecini. Cum energie gratis nu exista, asta inseamna facturi mai mari la noi.

    Deci de asta curentul costa dublu in Romania fata de Germania. 

    1. Fake, dar si daca n-ar fi - avem alte avantaje de la UE si NATO care compenseaza!

    "Zelenski precizează că numai după război va fi posibil să povestim despre tot ceea ce au reuşit să facă Forţele ucrainene pentru operaţiuni speciale. Acestea operează atât pe front, cât şi în teritoriul ocupat"......dupa razboi, nu va mai interesa pe nimeni ce au facut gigeii de la operatiuni foarte speciale.....ucraina va fi o tara rupta, fara nato, ruinata, fara bani de reconstructie......mare parte din teritoriu va fi un no man's land.....iar actorasul isi va cauta disperat o tara de refugiu...asta daca conationalii lui pe care i-a distrus nu-i vor face felul......

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb