Zelenski spune că o "groapă comună" a fost descoperită la Izium

Zelenski spune că o "groapă comună" a fost descoperită la Izium

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 16 septembrie 2022

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, în discursul către naţiune, că o "groapă comună" a fost descoperită la Izium, localitate din regiunea Harkov unde a fost preluat controlul de la forţele ruse în urmă cu câteva zile, informează news.ro.

"O gropă comună a fost găsită la Izium, în regiunea Harkiv. Acolo au început deja acţiunile necesare. Mâine (vineri) vom avea informaţii mai clare, verificate. Vor fi jurnalişti ucraineni şi străini la Izium. Vrem ca lumea să ştie ce se întâmplă cu adevărat şi la ce a dus ocupaţia rusă. Bucea, Mariupol, acum, din păcate, Izium... Urmele morţii lăsate de Rusia sunt peste tot. Şi trebuie trasă la răspundere pentru asta. Rusia trebuie să dea socoteală Rusiei pentru acest război. Vom face totul pentru asta", a declarat Zelenski.

Preşedintele ucrainean a subliniat că nu va exista o subjugare a ţării sale. "Statul terorist a folosit deja peste 3.800 de rachete diferite împotriva noastră. Dar nicio rachetă nu va aduce Rusia mai aproape de obiectivul său. Nu va exista nicio subjugare a Ucrainei. Şi fiecare rachetă aduce Rusia mai aproape de o mai mare izolare internaţională, o mai mare degradare economică şi o condamnare istorică şi mai clară", a mai spus el.

Un responsabIl al poliţiei regionale, Serghei Botvinov, a declarat pentru Sky News că ar fi vorba de o groapă comună cu aproximativ 440 de cadavre, Unele persoane ar fi fost împuşcate, iar altele ar fi murit în urma bombardamentelor, a spus el

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Minciuni. Mai bine ne-ar spune de ce haina militara in care a aparut pozat de catre NY Times are un craniu ca ecuson prins cu arici pe brat. Craniul este o simbolistica nazista SS. Nicio alta armata din lume nu o figureaza pe simbolurile sale. Iar deasupra craniului scrie "Ucraina abocmepgb".

    1. Cine mai este suficient de dement sa conteste ca este un craniu, sa caute pe net "zelenski visit izium" si sa afiseze pozele in motorul de cautare. Este plin internetul de bratul drept al lui Zelenski cu insigna craniului. PLIN. Sunt sute de poze in toate limbile pamantului, chiar si ziare britanice.

      Diversiuni cu arici pogonici.

      Se dorește întoarcerea la nazism, numai asa pot sa ne controleze,fac tot felul de ONG bine plătite ca să ne convingă sa ne vaccinam,sa mâncăm gândaci dar bani pentru nevoile nosatre cica nu au

    Propaganda,jalnica,

    noroc cu media occidentala independenta,

    corecta si foarte libera ??!! 

    Cine mai poate crede orice declarație venită din partea Ucrainei? Ăștia mint mai rău decât frații lor de la răsărit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb