ZGONEA, ÎNTÂLNIRI CU AMBASADORII KLEMM ŞI BRUMMELL:  "Am arătat că lucrurile sunt stabile, predictibile"

Andrei Stan
Internaţional / 18 noiembrie 2015

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat astăzi că a discutat cu ambasadorii SUA şi Marii Britanii despre agenda din ţara noastrp şi învestirea noului Guvern, asigurând de stabilitatea şi predictibilitatea statului român, transmit surse din presă.

"Am vorbit şi despre situaţia agendei din România, am informat că avem un nou Guvern, că este o ţară stabilă cu o anumită predictibilitate şi transparenţă în deciziile pe care le luăm. Pentru noi, având în vedere că şi cu SUA şi cu Marea Britanie avem parteneriate strategice, este important să dăm acest mesaj", a declarat Valeriu Zgonea, după ce a primit vizitele ambasadorului SUA, Hans Klemm, şi ambasadorului britanic, Paul Brummell.

Valeriu Zgonea a afirmat că, având în vedere evenimentele din Europa care fragilizează stabilitatea şi securitatea anumitor state, este important că România este, în continuare, cea mai sigură ţară din această zonă şi un furnizor de securitate în regiune.

"Având în vedere şi evenimente care sunt în curs de desfăşurare în Europa şi care fragilizează situaţia stabilităţii şi securităţii anumitor state, pentru noi este important că suntem cea mai sigură ţară din această zonă şi suntem şi un furnizor de securitate pentru statele din zonă", a arătat Zgonea.

"Sigur că am informat că lucrurile sunt stabile, sunt predictibile, sunt la locul lor, aşa cum au fost şi în guvernarea PSD-UNPR-ALDE şi că noi susţinem acest guvern în tot ceea ce înseamnă măsuri şi angajamente pe care statul român şi le-a luat în diferite zone", a mai declarat Valeriu Zgonea.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb