Ziua naţională a comerţului electronic: ANAF şi MIPE vor susţine workshop-uri de fiscalitate şi finanţare pentru antreprenori

F.D.
Companii / 23 septembrie

Ziua naţională a comerţului electronic: ANAF şi MIPE vor susţine workshop-uri de fiscalitate şi finanţare pentru antreprenori

Asociaţia Română a Magazinelor Online (ARMO) invită companiile din sectorul comerţului electronic la un eveniment exclusiv ce va avea loc pe 15 octombrie, la Point HUB. Ziua naţională a comerţului electronic, instituită prin Legea nr. 144/2020, a ajuns la cea de-a cincea ediţie şi reprezintă un prilej pentru antreprenori şi profesionişti din ecommerce de a se reuni şi de a discuta despre modalităţile prin care acest sector poate creşte şi se poate dezvolta în România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Începând cu ora 16:00, participanţii vor avea ocazia să ia parte la două workshopuri organizate în parteneriat cu ANAF şi Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Aceste sesiuni vor oferi informaţii esenţiale despre integrarea sistemelor digitale ale ANAF în afaceri şi despre oportunităţile de finanţare disponibile pentru companiile din domeniu.

"Ziua naţională a comerţului electronic este mai mult decât un eveniment anual; este o platformă de dialog şi colaborare între actorii principali din comerţul electronic şi autorităţile statului. Ne dorim să creăm un mediu propice pentru schimbul de idei şi pentru identificarea soluţiilor care pot propulsa acest sector într-o nouă etapă de dezvoltare", a declarat Cristi Movilă, preşedintele ARMO.

Primul workshop, realizat în colaborare cu ANAF, se va concentra pe prezentarea sistemelor digitale precum e-Factura şi e-Transport. Participanţii vor învăţa cum să integreze aceste soluţii în afacerile lor pentru a economisi timp şi a reduce erorile în procesele de facturare şi raportare a transporturilor. Sesiunea va include şi o rundă de întrebări şi răspunsuri, oferind astfel posibilitatea de a obţine clarificări şi soluţii personalizate pentru provocările specifice ale fiecărei companii.

Al doilea workshop, organizat în parteneriat cu Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, va explora diversele oportunităţi de finanţare din fonduri europene disponibile pentru digitalizarea afacerilor. Participanţii vor descoperi cum pot accesa aceste fonduri pentru a implementa soluţii tehnologice avansate, pentru a-şi moderniza procesele şi pentru a-şi creşte competitivitatea pe piaţă.

După încheierea sesiunilor de workshop, evenimentul va continua cu un cocktail şi o cină până la ora 23:00. Aceasta este o ocazie excelentă pentru networking, unde participanţii pot discuta şi pot stabili parteneriate cu alţi antreprenori şi experţi din industrie într-un cadru relaxat şi convivial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb