ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA PALATUL VICTORIA Premierul Adrian Năstase a discutat cu oamenii care aşteptau să viziteze sediul Guvernului

Ziarul BURSA #Politică / 2 septembrie 2004

Premierul Adrian Năstase s-a întîlnit ieri, pentru cîteva minute, cu persoanele care aşteptau să intre în Palatul Victoria pentru a vizita clădirea, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise organizate în premieră în acest an la iniţiativa primului-ministru.

Adrian Năstase s-a întreţinut cu cîţiva dintre cei circa 500 de cetăţeni aflaţi la porţile Guvernului şi care au profitat de această ocazie pentru a-i relata primului-ministru o parte din problemele lor, pentru a-i înmîna scrisori sau pentru a-l felicita pentru candidatura sa la Preşedinţia României.

Ca de fiecare dată problemele prezentate de cetăţeni au fost legate de nivelul scăzut al pensiilor şi al salariilor. Premierul Adrian Năstase le-a spus celor care au ridicat aceste probleme că Guvernul încearcă să găsească soluţii pentru rezolvarea lor.

Palatul Victoria şi-a deschis miercuri, pentru prima dată, porţile pentru vizitatori. Încă de la primele ore ale dimineţii cîteva zeci de persoane aşteptau să intre pentru a vizita încăperile clădirii, ghidaţi de angajaţi ai Secretariatului General al Guvernului.

Cei mai mulţi dintre vizitatori au fost persoane de vîrsta a treia şi adolescenţi. Cu toţii au mărturisit că voiau de mult să viziteze sediul Guvernului şi că au profitat de această oportunitate. Motivaţia care i-a adus la Palatul Victoria a fost însă diferită. Unii dintre pensionari ar fi dorit să se întîlnească cu primul-ministru. Alţii au spus că doreau să ştie dacă cei care veghează destinele României au un spaţiu adecvat unde să îşi desfăşoare activitatea. Un grup de tineri a venit pur şi simplu din interes pentru arhitectura clădirii.

Chiar dacă toţi vizitatorii ar fi dorit să îl întîlnească şi pe primul-ministru, cei mai mulţi s-au arătat mulţumiţi de faptul că au putut vizita măcar clădirea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb