Angajatori de TOP: 100 de companii au planuri de recrutare în Inginerie, BPO, Retail, servicii financiar-bancare, FMCG, Pharma şi Automotive

A.F.
Companii / 25 octombrie

 Angajatori de TOP: 100 de companii au planuri de recrutare în Inginerie, BPO, Retail, servicii financiar-bancare, FMCG, Pharma şi Automotive

Piaţa forţei de muncă trece printr-o transformare continuă şi semnificativă, experţii considerând că avansul adoptării sistemelor şi tehnologiilor inteligente este o nouă provocare atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi. În ceea ce priveşte companiile, acestea vor trebui să se adapteze pentru a integra cât mai armonios inteligenţa artificială cu inteligenţa umană. În schimb, angajaţii trebuie să fie la curent cu tendinţele pieţei muncii şi să fie deschişi spre învăţarea de noi abilităţi şi competenţe specifice locurilor de muncă din viitor.

Unul dintre cele mai importante evenimente pentru ce înseamnă piaţa muncii în România este târgul de joburi, Angajatori de TOP - cel mai mare eveniment de carieră din România. Organizat din 2006, evenimentul va avea loc, vineri şi sâmbătă, pe 25-26 octombrie în Bucureşti, la Sala Palatului.

Este dificil de prezis cu exactitate care locuri de muncă vor dispărea în următorii 10 ani deoarece multe aspecte pot influenţa evoluţia pieţei muncii.

O analiză realizată de Catalyst Solutions - compania care organizează târgul de carieră Angajatori de TOP, arată că, locurile de muncă care implică sarcini repetitive şi de rutină sunt susceptibile de a fi automatizate. Această automatizare ar putea reduce numărul de locuri de muncă din anumite domenii.

Experţii recomandă celor care lucrează în prezent ca traducători, operatori call-center sau operatori de introducere a datelor să-şi extindă domeniile de interes şi să investească în dezvoltarea personală şi profesională. Acest lucru le va permite să se adapteze la cerinţele în schimbare ale pieţei muncii.

Din perspectiva celor mai mari companii, top 5 joburi care vor exista şi în 2033 cuprinde poziţii precum: inginer hardware, agricultor, programator, şofer şi specialist în digital marketing. Indiferent de transfomările tehnologice care vor continua în anii următori, aceste joburi nu se află în pericol de a dispărea de pe piaţa muncii.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în aceasta toamnă, pot aplica la peste 7.000 de joburi, oferite de cele 100 de companii prezente la Angajatori de TOP Bucureşti. Oportunităţi de carieră vor fi deschise în domenii variate de activitate: Inginerie, BPO, Retail, servicii financiar-bancare, FMCG, Pharma şi Automotive. Printre companiile care au confirmat prezenţa se numără: BAT Romania - în calitate de Partener Principal, alături de: Renault Group Romania, Valoris, PENNY., Siemens Energy, Mega Image, Omniasig, AECOM, Finastra, Danone, futurenet, Apa Nova, Concentrix, ADP Romania, ABA - Austrian Business Agency, Baker Tilly, Evolution Romania, Allianz-Tiriac Asigurari, Prysmian, Hornbach, SG GSC (Societe Generale Global Solution Centre), EY Romania, Decathlon Romania, Bunge Romania, MHP - A Porsche Company, HPE (Hewlett Packard Enterprise), United Recruitment, Mondelez International, Pilot Runway, Veeam Software, Interbrands Orbico, SLB Romania, Peek&Cloppenburg, TELUS Digital, Imobiliare.ro Finance, Serviciile de Telecomunicatii Speciale, McDonald's in Romania, KPMG in Romania, ING Bank Romania, PPC Romania, PepsiCo, BCR, HazelHeartwood, Wizz Air, Raiffeisen Bank, Honeywell, VESTAS ROMANIA, Genpact, Allianz Trade, Froo, LPP Romania Fashion, DSU FiiPregatit.ro, Parfumerie Douglas Romania, GE Vernova şi multe altele.

Pe lângă oportunităţile de carieră, în cadrul Angajatori de TOP participanţii au acces la 6 servicii de consiliere în carieră, unde vor fi prezenţi profesionişti din Resurse Umane. Aici pot descoperi care sunt strategiile pe care le pot adopta pentru a parcurge cu succes provocările profesionale, indiferent de etapa în care se află.

Carieră în IT

Mamici: din nou la Job

Reconversia profesională

Negocierea salarială

CV Scoring

Kickstart your career

În cadrul Angajatori de TOP va avea loc şi Academia de Carieră o conferinţa dedicată tuturor celor care îşi doresc să îşi construiască o carieră de succes. Participanţii vor avea ocazia să întâlnească personalităţi marcante din diverse domenii, să asculte poveşti de succes şi să primească sfaturi practice de la experţi în carieră:

Parcursuri profesionale inspirante

Sfaturi practice

Oportunităţi de networking

Dezvoltare personală

În cadrul conferinţei au confirmat prezenţa Povestitor de ROST - povestitor de ROST, Ana Zafiu - consilier în carieră, Andreea Dinu - Specialist educaţie financiară dar şi specialişti de la companii precum BCR, Douglas, Danone, Mondelez, TELUS Digital, ADP.

Subiectele abordate vor fi de interes pentru cei aflaţi la începutul drumului profesional, cum să îţi găseşti vocaţia şi cum să găseşti rostul în muncă, leadership pentru tineri, cum să găseşti echilibrul între viaţa personală şi profesională, cum să îţi dezvolţi o carieră în finanţe, însă vor fi aprofundate şi subiecte dedicate dezvoltării carierei, precum educaţie financiară, cum să îţi dezvolţi aptitudinile deja existente şi cum poţi munci cu spor şi plăcere.

Înscriere este gratuită accesând următorul link - https://tinyurl.com/3tuprsp4

Tot în cadrul evenimentului Angajatori de TOP are loc şi I LOVE Tech Bucureşti, conferinţa care îşi propune să aducă experţi naţionali şi internaţionali în faţa viitoarei generaţii de profesionişti din domeniul tehnologiei. Subiectele abordate vizează Inteligenţa Artificială şi schimbările pe care aceastea le aduce. Întreaga agendă a evenimentului detalii privind modalitatea de înscriere aici: https://tinyurl.com/22b2te6v

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb