Huawei lansează HUAWEI Mate 20 X

T.I.
Companii / 8 iulie 2019

 Huawei lansează HUAWEI Mate 20 X

Huawei lansează primul său telefon comercial 5G - HUAWEI Mate 20 X (5G), echipat cu procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm şi Balong 5000, cel mai puternic chipset multi-mode 5G, oferind acces la tehnologia de generaţia a 5-a (5G), arată un comunicat al companiei.

HUAWEI Mate 20 X (5G) are un preţ recomandat de 6.499 lei şi este disponibil din această lună, la partenerii autorizaţi Huawei, dar şi în Huawei Experience Shop - Afi Bucureşti sau Huawei Service Center.

Smartphone-ul de 7,2 inch reuneşte o gamă de tehnologii brevetate, compatibile cu toate modurile de funcţionare a reţelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a reţelei 5G (5G NSA - non-standalone - sau ancorată de tehnologia 4G ), precum şi cu viitorul mod de funcţionare de sine stătător a reţelei 5G (standalone - SA).

"Acum doi ani, ne-am întâlnit cu jurnaliştii şi partenerii noştri de afaceri şi am vorbit despre smartphone-ul viitorului. Pe lângă telefonul pliabil, pe care l-am prezentat deja în timpul MWC 2019, mulţi dintre ei au menţionat viteza de transfer a datelor ca fiind ceva extrem de necesar pentru a uşura comunicarea. Am văzut care sunt nevoile clienţilor noştri şi am îmbunătăţit constant dispozitivele, de aceea am decis să facem un nou pas înainte în ceea ce priveşte tehnologia şi am creat primul smartphone compatibil cu soluţiile 5G - HUAWEI Mate 20 X (5G). În plus, am stabilit relaţii de lungă durată cu operatorii de telecomunicaţii din întreaga lume pe care i-am ajutat să dezvolte reţeaua 5G. Suntem foarte încântaţi că avem şansa de a fi primii care prezintă un smartphone complet compatibil cu soluţiile 5G." - a spus Yanmin Wang, preşedinte al CBG CEE & Nordic Region, citat în comunicat.

Până în prezent, Huawei a dezvoltat la nivel global zece centre de cercetare şi dezvoltare în domeniul 5G, cu o echipă de experţi formată din peste 2.000 de specialişti în 5G.

HUAWEI Mate 20 X (5G) este compatibil cu reţelele 5G din întreaga lume, aflate în orice etapă de dezvoltare (SA sau NSA).

HUAWEI Mate 20 X (5G) integrează sistemul Matrix Camera format din trei obiective Leica montate într-o cameră cu unghi larg şi o rezoluţie de 40 MP, o cameră cu unghi ultra-larg de o rezoluţie de 20 MP şi o cameră telefoto cu rezoluţia de 8 MP.

Huawei Consumer BG, lider global în tehnologie şi inovaţie şi al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de reţelistică şi dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb