IMPACT avansează lucrările la proiectul Boreal Plus

G.B
Companii / 27 mai 2021

 IMPACT avansează lucrările la proiectul Boreal Plus

Impact Developer & Contractor, unicul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori Bucureşti, finalizează vilele din cadrul ansamblului Boreal Plus dezvoltat în Constanţa, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Totodată, a fost realizată fundaţia primelor blocuri, cu un total de 209 apartamente, a căror livrare este preconizată a avea loc în prima jumătate a anului 2022. De asemenea, dezvoltatorul a avansat lucrările la parcarea etajată, cu înălţime P+4E, trecând de primul nivel al construcţiei.

Noua comunitate, potrivită pentru familiile tinere, va avea acces securizat şi va integra, alături de facilităţi precum loc de joacă pentru copii, teren de sport, zone verzi, spaţii comerciale, şi o grădiniţă, dezvoltatorul fiind în stadiu de obţinere a avizelor pentru autorizaţia de construire a acesteia.

Cele 18 vile aflate în stadiu final de execuţie sunt construite sustenabil, folosind soluţii cu impact redus asupra mediului înconjurător şi cu eficienţă ridicată pentru rezidenţi, pe întreaga durată de viaţă a construcţiei. Vilele pot fi deja vizitate şi vor fi livrate în luna august a acestui an.

"Suntem încântaţi că ansamblul Boreal Plus prinde contur şi este deja un proiect de interes în rândul constănţenilor. Promisiunile făcute clienţilor noştri sunt importante pentru noi şi ne respectăm termenele asumate. Conceptul ansamblului rezidenţial Boreal Plus replică modelul de dezvoltare pe care l-am folosit cu succes în proiectele noastre din Bucureşti. Astfel, construim o comunitate durabilă, în armonie cu natura, un loc în care fiecare familie să se dezvolte şi pe care să-l numească acasă. În acelaşi timp, Boreal Plus este şi o oportunitate pentru investitorii care urmăresc obţinerea unui randament ridicat, cu risc scăzut", a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Localizat în partea de nord a oraşului, în zona Palazu Mare, la doar 15 minute faţă de plajă, centru şi autostradă, cu vedere panoramică, Boreal Plus este primul ansamblu rezidenţial din Constanţa care se construieşte la standardele internaţionale de sustenabilitate impuse de certificarea BREEAM Excellent. Astfel, proiectul va beneficia de panouri solare, sistem de colectare selectivă şi gestionare a deşeurilor, iluminat eficient, recuperarea şi gestionarea apei folosite. Designul inovator se transpune în obţinerea unor performanţe energetice sporite, eficientizarea costurilor la întreţinere şi, per ansamblu, un nivel îmbunătăţit al locuirii. Studiile arată că prin implementarea standardului BREEAM Excellent în cazul clădirilor de locuinţe, costurile de mentenanţă sunt reduse cu 13%, consumul de energie este redus cu până la 50%, emisiile de CO2 reduse cu până la 39%, consumul de apă se reduce de asemenea cu 39%, iar cantitatea de deşeuri este redusă cu până la 70%, ceea ce se reflectă într-o creştere a satisfacţiei locuitorilor cu 27%.

Datorită caracteristicilor sale, proiectul Boreal Plus a fost premiat în cadrul prestigioasei competiţii imobiliare European Property Awards 2020 - 2021, fiind desemnat câştigător la categoria "Residential Development Romania".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb