Leventer Medical Group va dezvolta un parteneriat cu NOVA DERM

D.R.
Miscellanea / 17 iulie 2023

 Leventer Medical Group va dezvolta un parteneriat cu NOVA DERM

Leventer Medical Group îşi consolidează prezenţa la nivel naţional ca centru de competenţă şi formare la standarde internaţionale prin dezvoltarea unui parteneriat strategic cu NOVA DERM, un important centru dermatologic din Dobrogea, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

Dr. Mihaela Leventer, primul medic român acreditat de către ASDS (Academia Americană de Dermatochirurgie) în microchirurgia Mohs şi Dr. Leventer Centre, singura clinică acreditată de ASDS în microchirurgia Mohs în Europa Centrală şi de Est, vor pregăti medicii din Dobrogea pentru ca pacienţii cu diagnostic de dermato-oncologie din sud-estul României să aibă acces la tratament corect şi complet în proximitatea lor.

"Cred cu tărie că oamenii pot fi ajutaţi de medici competenţi, bine pregătiţi şi că fiecare părticică de ştiinţă medicală este importantă. Am înţeles de-a lungul timpului că pregătirea şi protocoalele internaţionale ale echipei Leventer trebuie transmise şi celorlalţi colegi ai noştri, pentru ca împreună să putem oferi pacienţilor cu probleme dermatologice tratamentul corect şi complet de care au atâta nevoie. Mă bucur că am putut începe acest proiect şi sunt convinsă că se va transforma rapid într-o infrastructură complexă de supraspecializare medicală", a declarat Dr. Mihaela Leventer, fondator şi acţionar Leventer Medical Group şi Preşedinte al Fundaţiei pentru Sănătatea Pielii.

"Motivaţia comună în acest proiect este faptul că ne dorim să creştem standardul de îngrijire medicală şi să fim cât mai aproape de pacienţii din toată ţara. De aici vine şi ambiţia mea profesională de a mă supraspecializa în domeniul dermato-chirurgiei oncologice, pentru a răspunde nevoilor pacienţilor noştri din zona Dobrogei şi de a le putea oferi acelaşi tratament corect şi complet, în proximitatea lor. Mă bucură oportunitatea acestui parteneriat, care porneşte de la valori comune: grija pentru pacient, standarde înalte şi perfecţionarea continuă", a adăugat Dr. Andrei Dimancea, fondatorul NOVA DERM şi medic dermatolog cu experienţă de peste 10 ani.

Dr. Mihaela Leventer, în calitate de director de program, şi echipa de dermatologi antrenaţi si acreditaţi internaţional în abordarea chirurgicală a cancerelor cutanate au demarat deja programul de pregătire în Microchirugia Mohs cu Dr. Andrei Dimancea în Constanţa. Acest program de pregătire în dermatochirurgie oncologică este acreditat de ASDS şi ESMS. Prin acest parteneriat strategic, Leventer Medical Group îşi menţine promisiunea de a veni cât mai aproape de pacienţii cu probleme dermato-oncologice şi de a oferi acces la tratament corect şi complet în proximitatea lor pentru cei din sud-estul României.

Finalizarea parteneriatului regional se va desfăşura în 3 faze strategice. Primul pas în dezvoltarea parteneriatului regional este programul de pregătire în Microchirugia Mohs, desfăşurat pe o perioadă de 12 luni şi care este estimat să se încheie în toamna acestui an. Transferul competenţelor medicale include observare şi asistarea la 250 operaţii pentru pacienţi cu diagnostic cert de carcinom si melanom, efectuarea de 100 de intervenţii prin tehnica de Microchirurgie Mohs ca prim operator, prelevarea de biopsii pentru leziuni care prezintă suspiciune dermato-oncologică, dar şi pregătirea continuă în laboratul de dermatopatologie.

Tot în această perioadă este introdusă şi cea de-a doua fază a proiectului. Prin parteneriatul dintre Leventer Medical Group, NOVA DERM şi Dr. Andrei Dimancea, vor demara în regiunea Dobrogea implementarea protocoalelor medicale şi a celor de comunicare cu pacienţii, precum şi implementarea fluxului operaţional din modelul de bune practici al Leventer Medical Group. Modelul de flux complet al pacientului cu probleme dermatologice a fost dezvoltat de-a lungul timpului, atât din punct de vedere medical, cât şi operaţional, pentru a asigura o evaluare medicală completă, diagnostic cert şi un plan de tratament corect şi complet, însoţit de ghidarea şi comunicarea îndeaproape prin intermediul coordonatorului de caz şi de monitorizarea în permanenţă a statusului său prin intermediul unui soft integrat.

Aceste două etape pregătitoare se vor finaliza cu deschiderea Centrului Regional Dobrogea al Leventer Medical Group & NOVA DERM. Prin structura sa, noul centru va asigura accesul pacienţilor cu boli dermatologice şi suspiciune dermato-oncologică din regiune prin ambulatoriul său la un screening de specialitate, la un diagnostic cert prin laboratorul de dermatopatologie şi la o soluţie terapeutică corectă şi completă, prin departamentele de dermato-chirugie şi terapie oncologică.

"Motorul întregii activităţi a Leventer Medical Group a fost, încă de la început, grija pentru pacient: de la importul expertizei şi standardelor medicale internaţionale, la antrenarea echipei care să funcţioneze în spiritul acestor standarde, de la consolidarea unui flux operaţional care să ofere pacienţilor un diagnostic cert şi un plan de tratament corect şi complet, până la planul de dezvoltare naţională. Acest program de pregătire în dermato-chirurgie şi Microchirurgie Mohs este primul pas pentru viitoarele parteneriate locale, care au ca scop crearea de centre de competenţă regională, pentru ca şi pacienţii din alte zone să aibă siguranţa actului medical făcut în primul rând din grijă pentru ei", adaugă Simona Cernea, Director Executiv Leventer Medical Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb