MID EUROPA anunţă vânzarea companiei Walmark către Stada

I.M.
Companii / 4 noiembrie 2019

 MID EUROPA anunţă vânzarea companiei Walmark către Stada

Mid Europa Partners ("Mid Europa"), cel mai important fond de private equity din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi acordul de vânzare a companiei Walmark ("Walmark" sau "Compania") către STADA Arzneimittel AG ("STADA"), se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, tranzacţia este supusă autorizării din partea autorităţii de concurenţă şi este de aşteptat să fie încheiată în primul trimestru al anului 2020.

Matthew Strassberg, Co-Managing Partner al Mid Europa, a declarat: "Achiziţia de către STADA validează transformarea Walmark dintr-o afacere condusă de către familie într-o platformă internaţională. Lucrând în parteneriat cu noua echipă de management, ne-am atins viziunea iniţială pentru companie şi am creat un atu strategic valoros prin dezvoltarea şi implementarea unei abordări profunde în privinţa excelenţei operaţionale şi a inovaţiei axate pe produs. Dorim să le mulţumim conducerii Walmark şi angajaţilor pentru dedicarea şi contribuţia lor din ultimii câţiva ani. Investiţiile Mid Europa în Walmark şi în alte companii lider pe piaţă, precum Profi, Regina Maria şi Urgent Cargus, marchează o listă de parteneriate importante cu echipe de management şi antreprenori performanţi din regiunea noastră".

Miro Slezak, CEO Walmark, a adăugat: "Această tranzacţie recunoaşte valoarea mărcilor unice ale Walmark, precum şi a organizaţiei interne puternice, care atrage unele dintre cele mai bune talente manageriale de pe pieţele noastre. Suntem încântaţi să fim alături de STADA, întrucât împărtăşim un scop comun de a ne ajuta clienţii să trăiască vieţi mai sănătoase şi suntem încântaţi de noile oportunităţi pentru angajaţii noştri ca parte a unei companii mai mari. Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de Mid Europa şi pentru angajamentul ferm faţă de strategia pe termen lung a companiei pe toată perioada investiţiei ".

Realizarea tranzacţiei a fost condusă de către Viktoria Habanova cu sprijinul lui Tomas Vrba şi Rustam Kurmakaev.

Rothschild & Co a acţionat în calitate de consilier financiar exclusiv la Mid Europa, Weil Gotshal & Manges, White & Case şi AK Jan Evan au avut calitatea de consilieri legali, PwC calitatea de consilier pentru tranzacţii şi Boston Consulting Group calitatea de consilier comercial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb