Preşedintele Ursus Breweries, Igor Tikhonov, a preluat şefia Asociaţiei Berarii României

Adina Lateş
Companii / 8 februarie 2016

Noul preşedinte al Asociaţiei Berarii României este Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries, care a preluat această funcţie de la Lucian Ghinea, preşedintele Bergenbier.

Potrivit unui comunicat al berarilor, Igor Tikhonov a fost ales în această funcţie de membrii Asociaţiei Berarii României.

"Am fost profund onorat de propunerea primită din partea partenerilor din organizaţia Berarii României de a prelua preşedinţia Asociaţiei începând din ianuarie. Anul 2016 aduce un context diferit pentru piaţa berii, în care trendul pozitiv înregistrat anul trecut sper să poată fi susţinut mai departe. Având suportul tuturor partenerilor din Asociaţie, îmi propun să continui proiectele iniţiate de predecesorii mei şi să lansez altele noi, menite să dezvolte mai departe cultura berii în România. Berea trebuie să rămână un element cheie, atât în generarea de creştere economică, cât şi în completarea momentelor plăcute pe care le petrecem alături de cei dragi", a adăugat Igor Tikhonov.

Definit de o producţie locală de peste 97%, de zero evaziune fiscală pe lanţul de producţie şi de o pondere de 70% a ingredientelor naturale provenite din resurse locale, sectorul berii este un stimul important pentru economia României. Principala băutură a românilor atunci când iau masa şi savurată de un adult din doi pe perioada verii, berea face parte în mod cert din viaţa de zi cu zi a românilor.

Igor Tikhonov este în prezent preşedinte al Ursus Breweries, subsidiara locală a SABMiller. El s-a alăturat SABMiller în 2001, iar de atunci a ocupat mai multe funcţii manageriale în departamentele comercial şi de strategie şi a deţinut funcţii de conducere în cadrul unor pieţe cum sunt: Rusia, Ucraina şi Slovacia, în ultimii doi ani aflându-se la conducerea operaţiunilor din România.

Cu o istorie de peste un deceniu, Asociaţia Berarii României s-a impus atât la nivel local, cât şi internaţional, ca o voce comună a membrilor săi, reuşind să transmită mediului de afaceri, consumatorilor şi instituţiilor statului valorile care îi guvernează deopotrivă.

Membrii săi actuali sunt importanţi producători de bere din România: Bergenbier, Heineken România, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries şi Martens, alături de microberăria Clinica de Bere. Împreună, cei şase producători furnizează peste 80% din cantitatea de bere consumată în România. Totodată, din Asociaţie fac parte şi reprezentanţi ai producătorilor de materii prime, precum Soufflet Malţ România şi Asociaţia Producătorilor de Hamei.

Cele şase companii membre ale Asociaţiei asigură aproximativ 4.000 de locuri de muncă în cadrul celor 12 fabrici de bere, dintre care două microberării. Unităţile de producţie ale membrilor Asociaţiei sunt situate în Ploieşti, Constanţa, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu-Mureş, Pantelimon, Timişoara, Buzău, Braşov şi Galaţi, iar cele două microberării sunt situate în Cluj-Napoca şi Timişoara.

Începând cu anul 2008, Asociaţia Berarii României a devenit parte a marii familii a producătorilor de bere europeni, reprezentaţi prin organizaţia Berarii Europei, fondată în 1958, la Bruxelles. Membrii actuali sunt asociaţiile naţionale ale berarilor din statelor UE, alături de Norvegia, Elveţia şi Turcia. Organizaţia reprezintă interesele a peste 4.000 de producători de bere din Europa în faţa diferitelor instituţii şi organizaţii internaţionale. Mai mult, Berarii Europei reprezintă şi apără interesele a peste două milioane de oameni care au locuri de muncă datorită producţiei şi vânzării berii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb