Şeful Statului Major General, vizită oficială în SUA

Adina Lateş
Internaţional / 28 septembrie 2015

Şeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă, a efectuat, în perioada 20-26 septembrie, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, unde a avut loc şi o ceremonie de includere a Domniei sale în Galeria de onoare a Colegiului de Război al Forţelor Terestre Americane (International Fellows Hall of Fame), potrivit unui comunicat de presă, remis astăzi redacţiei.

În cadrul vizitei, generalul-locotenent Nicolae Ciucă a avut întrevederi cu adjunctul Asistentului Secretarului Apărării pentru Europa şi NATO, James J. Townsend, cu vicepreşedintele Comitetului Întrunit al Şefilor de State Majore ale Forţelor Armate ale SUA, generalul Paul J. Selva, cu directorul pentru Dezvoltarea Forţei Întruninte din Pentagon, generalul-locotenent Thomas D. Waldhauser, cu şeful Gărzii Naţionale a statului Alabama, generalul-maior Perry Smith. De asemenea, şeful Statului Major General a vizitat mai multe facilităţi de instruire ale militarilor americani.

"Principalele subiecte abordate în cadrul întrevederilor au făcut referire la exerciţiile desfăşurate în cadrul operaţiei «ATLANTIC RESOLVE», parte a Iniţiativei de Reasigurare Europeană, stadiul implementării sarcinilor rezultate din Planul de acţiune al Alianţei pentru creşterea capacităţii operaţionale în termenele agreate, precum şi angajamentul militarilor români la operaţia «Resolute Support» în Afganistan", se arată în comunicat.

Vineri, 25 septembrie, generalul-locotenent Ciucă a participat la ceremonialul de învestire în funcţie a preşedintelui Comitetului Întrunit al Şefilor de State Majore ale Forţelor Armate ale SUA, în cadrul căreia generalul Joseph F. Dunford Jr. a preluat comanda Forţelor Armate ale SUA de la generalul Martin E. Dempsey.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb