SoftOne România şi-a dublat numărul de parteneri în 2015

Adina Lateş
Companii / 4 februarie 2016

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP şi Cloud, şi-a urmat strategia pentru 2015 şi şi-a dublat numărul de parteneri în ultimul an, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

În acelaşi timp, SoftOne România a contractat zece noi parteneri, din luna noiembrie a anului trecut, atunci când compania a organizat întâlnirea anuală cu partenerii săi, şi până în prezent.

SoftOne România a anunţat la finalul anului trecut că va coordona activităţile de vânzări şi suport pentru toţi partenerii săi din Europa de Sud-Est. În acest sens, parteneriatele se află în linie cu obiectivul companiei de a avea o prezenţă puternică în regiune, România urmând să devină un hub pentru extinderea companiei.

Printre noii parteneri prin care SoftOne România va distribui soluţiile de business se află:

Ecosys (Cluj-Napoca), ITH Outsourcing (Bucureşti), Total Business Consulting (Ploieşti), Soft Cont Solutions (Bucureşti), Nenos Software (Galaţi), Software Vision (Iaşi), Qonjunct (Bucureşti) şi multi alţii.

Conform sursei citate, partenerii vor asigura accesul la soluţiile de business ale Soft1, însemnând: Cloud ERP, Cloud CRM, aplicaţii mobile, soluţii B.I., soluţii eInvoice/eCommerce.

Soft1 ERP, soluţia de top a SoftOne România, oferă simplitate şi flexibilitate şi răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem funcţional, optimizat pentru operarea în Cloud, care poate fi configurat în totalitate şi care oferă agilitate, control operaţional şi productivitate crescută.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, partener certificat Microsoft şi unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) din regiune, a înregistrat în 2014 un profit de 7 milioane de euro, o creştere de 15% faţă de anul anterior.

Compania şi filialele sale au peste 16,000 de clienţi, 400 de parteneri şi peste 2,000 de instalări în Cloud, fiind active pe pieţe din Europa de Sud-Est, Rusia şi Orientul Mijlociu şi în industrii precum retail, distribuţie, construcţii, transporturi, producţie şi servicii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb