100 DE ANI DE LA PRIMA RECUNOAŞTERE JACK DANIEL'S "Jack Daniel's" are cea mai longevivă campanie publicitară din istoria unei mărci

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 6 iulie 2004

Aceasta a debutat în 1955 şi continuă şi în prezent

Cîştigător al Medaliei de Aur la Tîrgul Internaţional din St. Louis în 1904, "Jack Daniel's" împlineşte, anul acesta, 100 de ani de la prima recunoaştere a calităţii şi a caracterului său inconfundabil. Acea medalie a fost prima dintr-un şir de şapte distincţii acordate pentru "cel mai bun whiskey din lume". Cu ocazia acestei aniversări, "Jack Daniel's" beneficiază de o sticlă de 1,5 litri. Primul care s-a bucurat de savoarea whiskey-ului aniversar a fost Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Excelenţa Sa Michael Guest, căruia reprezentanţii companiei Allied Domecq i-au urat "La Mulţi Ani!" într-o manieră tipic americană.

Sticla aniversară de "Jack Daniel's" a fost expusă în grădina de vară a hotelului Crowne Plaza alături de expoziţia de fotografii alb-negru "Jack Daniel's", reprezentînd cea mai longevivă campanie publicitară din istoria unei mărci. Ea a debutat în 1955 şi a continuat pînă în prezent. Chiar dacă, de-a lungul timpului, campania a fost îmbogăţită cu noi creaţii, spiritul ei a rămas acelaşi vreme de 50 de ani.

"Allied Domecq Spirits & Wine" este a doua companie producătoare şi distribuitoare de băuturi spirtoase din lume. Lider pe piaţa românească de băuturi spirtoase importate, "Allied Domecq Spirits & Wine România" deţine 50% din piaţa de whiskey de import, 65% din piaţa de gin de import şi 35% din piaţa de vodcă de import. Principalele mărci distribuite sînt "Ballantine's", "Jack Daniel's", "Finlandia Vodka", "Beefeater Gin", "Carolans Irish Cream", "Tullamore Dew", "Tia Maria", "Mumm's Cordon Rouge" şi "Kahlua".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb