15 companii româneşti participă la CeBIT 2009

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 februarie 2009

Un număr de 15 furnizori de servicii IT şi dezvoltatori de soluţii software vor fi prezenţi în 2009 la târgul de profil de la Hanovra - CeBIT, în cadrul standului naţional romaniaIT, informează un comunicat al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii - ANIS.

Firmele româneşti vor prezenta la CeBIT aplicaţii integrate de management şi gestiune, precum şi servicii de outsourcing în domeniul programării, dezvoltării şi designului web.

"Industria IT românească oferă servicii şi produse software inovatoare şi România continuă să fie considerată o locaţie high-tech de calibru" spune Valerica Dragomir, director executiv al ANIS - Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii. Sectorul IT şi de telecomunicaţii din România s-a dezvoltat constant în ultimii ani şi continuă să fie atractiv pentru parteneri şi investitorii vest-europeni, consideră ANIS.

Companiile româneşti oferă soluţii software şi servicii IT pentru o multitudine de sectoare şi procese de business. Soluţii verticale, dar şi tehnologii orizontale vor fi prezentate la ediţia din acest an a CeBIT de către cei 15 expozanţi din standul naţional romaniaIT. Companiile româneşti de software şi servicii vor prezenta aplicaţii care cresc eficienţa diverselor sectoare economice - de la serviciile turistice şi industria ospitalităţii, până la industria bancară şi serviciile financiare. Soluţiile de gestiune a relaţiei cu clienţii (CRM) şi de gestiune completă a afacerilor (ERP) pentru companii mici şi mijlocii, aplicaţii de învăţare asistată (eLearning) şi de comerţ electronic sunt, de asemenea, reprezentate.

România se prezintă pentru a opta oară cu un stand naţional la CeBIT. Această participare este finanţată şi sprijinită de Ministerul IMM-urilor, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MIMMCMA), de Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi de Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii - ANIS, în colaborare cu Societatea Germană pentru Cooperare Tehnică (GTZ).

romaniaIT este o iniţiativă demarată în anul 2006, constituită din parteneri publici şi privaţi. Membrii acesteia sunt ministere, instituţii publice, asociaţii profesionale şi de afaceri şi companii din sectorul IT. Scopul romaniaIT este de a promova România şi industria IT naţională pe piaţa externă, ca locaţie preferată pentru parteneriate şi investiţii. Brandul romaniaIT a fost lansat internaţional în martie 2007 la CeBIT. Companiile româneşti au participat sub acest brand naţional la mai mult de 15 evenimente internaţionale - târguri, expoziţii şi evenimente economice bilaterale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb