16 companii româneşti participă la un târg aeronautic internaţional la Londra

E.D.
Companii #Aeronautică / 15 iulie 2014

16 companii româneşti participă, în perioada 14-20 iulie 2014, la târgul pentru produse din industria aeronautică Farnborough International Air Show Londra, cel mai important eveniment internaţional de profil, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei remis redacţiei.

Companiile sunt Aero Care, Aerogina, Aerospace Services, Aerostar, Alro, Avioane Craiova, GIAR, GM & T Internaţional 2000, IAR, IAROM, Romtehnica, Sonovision România, Straero, Romaero, Turbomecanica şi Institutul Comoti.

Acestea participă din fonduri proprii la târg, în hala specializată pentru întreţinere şi construcţie aeronave, elicoptere şi piese aferente.

La deschiderea oficială a târgului au fost prezenţi consilierul de stat al primului-ministru, Sorin Encutescu, şi secretarul de stat în Ministerul Economiei, Cosmin Cătălin Olteanu, care au vizitat pavilionul României şi au discutat cu firmele participante, având o serie de întrevederi cu reprezentanţii companiilor străine semnificative din domeniu, în vederea identificării de oportunităţi de cooperare cu societăţile româneşti.

"Oamenii de afaceri români prezenţi la târg au avut numeroase întâlniri de lucru cu asociaţii de profil, firme de distribuţie atât din Marea Britanie şi spaţiul UE, cât şi din alte ţări din afara spaţiului comunitar, creându-se astfel reale posibilităţi pentru creşterea exporturilor pe această piaţă şi pentru identificarea unor noi oportunităţi de atragere de investiţii în ţara noastră.

Ediţia din acest an a evenimentului beneficiază de prezenţa mai multor firme care realizează produse de design aeronautic, solicitate pe pieţele internaţionale. Astfel, produsele care se expun la acest târg, în care un loc central îl reprezintă realizările de vârf din industria aeronautică, se înscriu în cerinţele internaţionale şi respectă regulile din domeniu de prezentare şi realizare tehnică. Firmele vor avea ocazia să participe la seminarii despre importanţa respectării normelor obligatorii în domeniu pentru definitivarea realizării produselor", se arată în comunicat.

Reprezentanţii ministerului mai arată că participarea românească la cel mai important târg din domeniul aeronautic, alături de peste 1500 de expozanţi din 40 de state, aduce un beneficiu real producătorilor români, experienţa acumulată în competiţia cu ţările recunoscute din acest sector facilitând industriei româneşti dezvoltarea unor importante colaborări pe piaţa internaţională.

Pavilionul naţional de la Farnborough International Air Show Londra a fost organizat de Ministerul Economiei, în colaborare cu OPIAR, asociaţia din domeniul aeronautic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb