20.360 de persoane, vaccinate la Maratonul de la Bucureşti

S.B.
Miscellanea / 10 mai 2021

20.360 de persoane, vaccinate la Maratonul de la Bucureşti

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", Viorel Jinga, a afirmat că în cadrul Maratonului de Vaccinare de la Bucureşti au fost vaccinate 20.360 de persoane, informează news.ro.

"Noi nu ne-am propus de la început o cifră, ne-am propus să fie cât mai mulţi vaccinaţi, sigur că dacă ar fi fost şi mai puţini, eu spun că era tot un succes", a arătat el.

Rectorul UMF "Carol Davila", Viorel Jinga, a anunţat că au fost vaccinate în total 20.360 de persoane, "cu mult peste aşteptările unora".

"Noi nu ne-am propus de la început o cifră, ne-am propus să fie cât mai mulţi vaccinaţi, sigur că dacă ar fi fost şi mai puţini, eu spun că era tot un succes", a declarat el.

Maratonul Vaccinării de la Bucureşti s-a desfăşurat, începând de vineri după-amiază până luni dimineaţă, la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Hai sa comentam putin si maratonul de vaccinare de la Bucuresti declarat un TRIUMF. La Timisoara s-au vaccinat 6700 persoane iar tinta fusese 10 000. Au fost 20 de fluxuri de vaccinare deschise 64 de ore.

    La Bucuresti, dupa primele 2 ore se vaccinasera aproape 2000 de persoane. Au fost folosite 50 de fluxuri de vaccinare deschise tot 64 de ore. Daca ne uitam la Timisoara, rezulta cam 330 de persoane / flux de vaccinare. La Bucuresti au fost 400 de persoane / flux in trei zile si trei nopti. 

    La Timisoara, obiectivul a fost considerat RATAT. La Bucuresti, pentru ca tinta a fost intentionat coborata de vreo 3 ori fata de cea de la Timisoara, obiectivul a fost considerat SUCCES.

    Aiurea, daca ne luam dupa rata de vaccinare din primele doua ore, de 2000 de persoane, rezulta ca 1000 de persoane puteau fi vaccinate de cele 50 de fluxuri. Deci 20 pe ora. Daca excludem noptile, rezulta ca in 36 de ore (de la 08 la 20), ar fi putut fi vaccinate 36000 de persoane. Guvernul se lauda cu un „succes” cand de fapt s-au prezentat jumatate dintre cetatenii pe care de fapt ii spera guvernul. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb