30.000 de euro pentru Tabăra de sculptură în piatră "ARMONIE" din Parcul Corbeanca

V.R.
Cultură / 28 iulie 2020

30.000 de euro pentru Tabăra de sculptură în piatră "ARMONIE" din Parcul Corbeanca

Primăria Corbeanca şi Consiliul Judeţean Ilfov finalizează amenajarea parcului, care are aproximativ trei hectare

Tabăra de sculptură în piatră "ARMONIE", programată să se desfăşoare în perioada 1 august - 5 septembrie 2020, în incinta Parcului Corbeanca, este un proiect care a atras până acum sponsorizări totale în valoare de aproape 30.000 de euro, fiind cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional cu fonduri nerambursabile de circa 18.000 de euro.

În prezent, Primăria Corbeanca şi Consiliul Judeţean Ilfov finalizează amenajarea unui parc de aproximativ trei hectare în localitate. În acest context, oficialii au organizat un eveniment cultural care să aibă impact asupra locuitorilor comunei, dar şi să atragă turişti din zonele limitrofe.

"Pe termen mediu şi lung estimăm ca acest parc şi zona culturală incluzând Centrul Cultural şi Amfiteatrul să devină obiective cât mai atrăgătoare, în circuite turistice şi nu numai, în completarea Bisericii din secolul al XVIII-lea, şcoala secolului XIX, stejarul secular - amintire a Codrilor Vlăsiei", spune Alexandru Baku, Project Manager al Taberei de sculptură în piatră "Armonie".

Conform declaraţiilor sale, scopul taberei de sculptură în piatră "Armonie" este să ofere o notă de autenticitate parcului Corbeanca, iar proiectul se adresează ca grup ţintă principal celor 18.000 de locuitori ai comunei, în creştere ca urmare a ritmului tot mai mare al construcţiilor şi apropierea de viitoarea autostrada de centură a Capitalei. Al doilea grup ţintă este reprezentat de către locuitorii unităţilor administrative limitrofe comunei (Buftea, Otopeni, Baloteşti sau Periş).

La tabără vor participa artişti precum Anton Raţiu, Jorge Mafu, Dorin Lupea, Titi Ceară, Ovidiu Ştefan Toader, Dinu Câmpeanu, Andrei Marina, Radu Dumitru, George Tănase şi Bogdan Breza.

"Ca urmare a transformării parcului în zonă de artă suntem siguri că vom intra în circuitul turistic, ca obiectiv în drumul spre aeroport sau la Valea Prahovei", a conchis Alexandru Baku.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb