40 dintre cele mai mari birouri de arhitectură au fondat Asociaţia Societăţilor de Arhitectură din România

V.D
Miscellanea #Construcţii / 7 martie 2018

40 dintre cele mai mari birouri de arhitectură au fondat Asociaţia Societăţilor de Arhitectură din România

Peste 40 dintre cele mai mari birouri de arhitectură din România s-au unit pentru a crea Asociaţia Societăţilor de Arhitectură din România - ASAR, entitate care are ca obiectiv prioritar colaborarea cu organizaţiile şi instituţiile implicate în procesul de dezvoltare a spaţiului construit, cu scopul de a asigura un climat de normalitate în acest domeniu, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

"Un procent semnificativ din PIB este generat de piaţa real-estate. Toate cele 42 de birouri de arhitectură fondatoare ASAR au o experienţă îndelungată în domeniul arhitecturii şi managementului de proiecte complexe. Suntem convinşi că, lucrând împreună cu organizaţiile arhitecţilor, cu autorităţile, cu dezvoltatorii, putem consolida industria de arhitectură din România", a declarat Dorin Ştefan, fondator al biroului de arhitectură DSBA şi purtător de cuvânt ASAR.

ASAR, prin intermediul celor peste 40 de membri fondatori, arhitecţi şi societăţi de arhitectură cu experienţă din Bucureşti şi din ţară, se va implica în transformarea industriei de real-estate din România. În prezent, ASAR se află în plin proces de extindere, fiind deschisă tuturor societăţilor de arhitectură care împărtăşesc principiile asociaţiei. ASAR susţine dezvoltarea durabilă a României, o componentă esenţială a acestei dezvoltări fiind arhitectura de calitate, care să respecte valorile de patrimoniu şi să fie executată pe baze profesionale şi tehnologice solide, se mai arată în comunicat.

Asociaţia îşi propune să colaboreze cu organizaţiile profesionale ale arhitecţilor, Uniunea Arhitecţilor din România şi Ordinul Arhitecţilor din România, cu alte asociaţii profesionale de proiectare în construcţii, precum şi cu universităţile de arhitectură, constituindu-se ca grup de susţinere şi de promovare a schimbărilor legislative şi a politicilor publice necesare îmbunătăţirii climatului din domeniul spaţiului construit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb