4.397 pachete de ţigări confiscate la Biroul vamal Albiţa

C.P.
Miscellanea / 1 octombrie 2010

În ultimile 24 de ore, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Albiţa au descoperit în două automobile, ascunse în locaşuri special amenajate, 87.940 (4.397 pachete) de ţigarete de contrabandă, arată un comunicat remis redacţiei.

În seara zilei de 30.09.2010, la Biroul Vamal de Frontieră Albiţa, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un autoturism, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetăţean moldovean.

În urma controlului amănunţit efectuat de inspectorii vamali români şi moldoveni, au fost găsite ascunse şi nedeclarate 1.247 pachete ţigarete în valoare de 623,5 euro.

Pentru fapta sa, şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 10.000 lei, iar automobilul a fost de asemenea confiscat, deoarece avea modificări structurale în scopul introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă.

La primele ore ale zilei de 01.10.2010, la Biroul Vamal de Frontieră Albiţa, tot pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat cetăţeanul moldovean Y. Tudor, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Republica Moldova.

În urma controlului amănunţit efectuat de inspectorii vamali români şi moldoveni, au fost descoperite ascunse în locaşuri special amenajate în aripi, bara din faţă, în portbagaj şi în spatele banchetei, 3150 pachete ţigarete, de provenienţă moldovenească, în valoare de 1.575 euro. Ţigările găsite au fost reţinute în vederea confiscării, şoferul a fost sancţionat cu o amendă contravenţională de 5.000 lei, iar autoturismul a fost reţinut în vederea confiscării, prezentând modificării structurale în vederea ascunderii mărfurilor de contrabandă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb