800 de job-uri pentru tineri la Târgul Virtual Hipo.ro

R. V.
Comunicate de presă / 31 iulie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Cea de-a 12 a ediţie a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi, un proiect adresat studenţilor, masteranzilor şi celor care îşi finalizează studiile universitare în această vară are loc până pe 13 august 2018. Ediţia din acest an a Târgului Virtual este definită de 800 de poziţii deschise la nivel naţional, 33 de companii de top care au planuri de recrutare pentru tineri şi 60 de programe plătite de Internship, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

De ce este un moment bun să îţi cauţi job vara aceasta?

40% dintre angajatori îşi doresc să regăsească în CV-urile candidaţilor juniori, programe de internship sau alte activităţi extracurriculare, potrivit unui studiu Hipo. Specialiştii în resurse umane sunt deschişi să integreze tineri fără experienţă de muncă în cadrul organizaţiilor şi să dezvolte programe ce îmbină training-ul cu experienţa practică.

Companiile au estimat că job-urile pentru juniori vor reprezenta 45% din totalul poziţiilor vacante pe care au în plan să le deschidă pe parcursul anului, conform raportului Hipo privind Piaţa Forţei de Muncă în 2018.

Studenţii sau absolvenţii care îşi doresc să includă o astfel de experienţă în CV-urile lor pot alege din cele 60 de programe de internship disponibile pe care le oferă angajatorii. Programele de internship presupun perioade de învăţare şi implicare directă în proiectele companiei şi oferă participanţilor experienţa ideală de dezvoltare, mai precizează comunicatul.

Ce abilităţi caută angajatorii la candidaţii juniori în 2018?

Portalul de carieră Hipo.ro a realizat în ianuarie 2018 un raport cu privire la Piata Forţei de Muncă în 2018. Abilităţile de comunicare şi adaptabilitatea sunt cele mai urmărite aptitudini de angajatori în procesul de recrutare al candidaţilor juniori, înregistrând procente de 16,09%, respectiv 15,30%. Alte competenţe urmărite de recruteri sunt orientarea către rezultate, proactivitatea şi capacitatea de a lucra bine în echipă.

În plus, lipsa experienţei anterioare în domeniul în care activează compania nu mai reprezintă un obstacol, deoarece 90% dintre angajatori oferă şi programe de training sau dezvoltare profesională pentru angajaţii tineri care se afla la început de drum, a reieşit în cadrul unui studiu Hipo.

Ce companii recrutează juniori?

Cele 800 de job-uri se adresează studenţilor din întreaga ţară care au între 0 şi 3 ani experienţă . Domeniile pentru care pot aplica studenţii sunt: Financiar - Bancar, IT&C, Servicii&BPO, FMCG, Retail, Logistică, Consultanţă, Construcţii, Inginerie sau Marketing.

Astfel, printre angajatorii care recrutează tineri cu studii superioare sunt Bosch Service Solutions, BRD - Groupe Societe Generale, British American Tobacco România, Kaufland România, KPMG România, Libra Internet Bank, Meda, Meli Melo, Nestle România, RCS&RDS, Saint-Gobain România, Schneider Electric, Team Extension, Ubisoft România, WEBHELP România, Bookster, Brainspotting, DB Schenker Global Services Europe, ExperBuy, Goodyear Dunlop Tires Operations, GroupM, HeidelbergCement România, Hilti România, KOTON, LOJA FRUCTELOR/SlooP, OTP Advisors, ProCredit Bank, Universum Events, Vodafone Shared Services România, WALTER GROUP.

Joburile oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant până pe 13 august 2018 şi sunt accesibile pe site-ul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi. .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb