Accor anunţă deschiderea a două hoteluri la Sibiu

S.B.
Companii / 26 octombrie 2020

Accor anunţă deschiderea a două hoteluri la Sibiu

Accor a semnat un acord de management cu compania românească Compa S.A. Sibiu, pentru operarea unei structuri combo de două hoteluri, sub mărcile Mercure şi ibis Styles. Deschiderea celor două hoteluri este estimată pentru 2023.Viitoarele hoteluri vor fi amplasate pe Bulevardul Victoriei, vizavi de Parcul Sub Arini, pe locul fostei fabrici Arsenal.

Mercure Sibiu Parc sub Arini va funcţiona într-o construcţie nouă şi va cuprinde 121 de camere confortabile şi amenajate cu gust, o sală de evenimente generoasă şi patru săli de conferinţe de dimensiuni diferite. Hotelul va dispune de un restaurant, un lobbybar şi un lounge, o zonă SPA cu piscină interioară spaţioasă de 100 mp şi o sală de fitness complet echipată. Facilităţile vor fi accesibile atât oaspeţilor hotelului, cât şi localnicilor. În incintă va fi disponibilă şi o parcare exterioară spaţioasă.

Amplasat într-o fostă clădire industrială, ibis Styles Sibiu Parc Sub Arini va avea 72 de camere, Wi-Fi gratuit şi mic dejun inclus în preţul camerei. Ibis Styles Sibiu Parc sub Arini va dispune şi de un spaţiu dedicat copiilor.

Viitoarele hoteluri sunt situate la mai puţin de 10 minute distanţă de centrul istoric al oraşului.

"Cu Mercure şi ibis Styles suntem încântaţi să aducem la Sibiu, una din cele mai îndrăgite destinaţii din România,expertiza Accor, cele mai recente tendinţe în domeniul ospitalităţii şi cele mai prietenoase servicii. Prin extinderea dinamică a reţelei noastre de hoteluri, împreună cu partenerii noştri locali, ne consolidăm poziţia în România, nu numai în capitală, ci şi în principalele oraşe ale ţării." a declarant Frank Reul, Eastern Europe Vice-President for Development, Accor.

"Am ales acest parteneriat cu Accor ca parte a strategiei noastre de diversificare si reducere a dependentei de un singur domeniu industrial. Suntem siguri ca impreuna cu unul dintre cei mai importanti operatori din industria ospitalitatii vom reusi sa cream atat o noua sursa de venit pentru Compa cat si un proiect de care sa putem fi mandri si care sa aduca un real beneficiu orasului Sibiu si comunitatii noastre." a declarat Ioan Deac, Director General si Presedintele Consiliului de Administratie al Compa S.A.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb