Accor va deschide primul hotel MGallery din Albania

G.U.
Companii #Turism / 15 martie 2021

Accor va deschide primul hotel MGallery din Albania

Accor, grup mondial lider în domeniul ospitalităţii şi Green Coast Hotel Sh.p.k. anunţă cooperarea pentru dezvoltarea primului hotel MGallery din Albania, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Hotelul de 112 camere situat în Palasa va întâmpina primii oaspeţi în aprilie 2024 şi va marca o etapă importantă pentru industria turistică albaneză.

Accor a semnat un acord de franciză cu Green Coast Hotel LLC, parte a Balfin Group, cel mai important grup de investiţii din Albania şi din Balcani. Proiectul va constitui un punct de cotitură în industria turismului din Albania şi va înscrie Albania pe harta turismului internaţional. Un hotel unic de tip boutique MGallery, primul pe ţărmurile ioniene ale Mediteranei, va oferi 112 camere şi apartamente de lux pline de tradiţie locală combinate cu modernitate şi design contemporan. Barul şi restaurantul, SPA-ul distinctiv şi plaja privată vor crea o destinaţie exclusivistă de tip boutique pentru toţi oaspeţii.

Dilek Sezer, Development Director - South Eastern Europe Accor, a declarat: ''Albania este o bijuterie ascunsă în regiunea Balcanilor, cu destinaţii uimitoare, pitoreşti, un adevărat loc pentru starea de bine. Prin urmare, suntem bucuroşi să aducem mai multe mărci Accor în ţară, cu dorinţa ca tot mai mulţi turişti să-i descopere gloria. MGallery Boutique Collection oferă un punct de plecare remarcabil pentru introducerea culturii, tradiţiei şi istoriei locale într-o ambianţă rafinată. Credem că primul resort MGallery din Albania va câştiga inima oaspeţilor săi datorită atmosferei sale şi locaţiei sale ideale de vacanţă.''

Potrivit sursei citate, Green Coast MGallery va oferi oaspeţilor un restaurant concept cu zonă pentru micul dejun, bar în holul destinaţiei, club lounge exclusivist şi club VIP. Hotelul va avea, de asemenea, oferte pentru banchete şi reuniuni în săli de conferinţe spaţioase şi aerisite, spaţii flexibile la plajă, piscină şi terase. Oaspeţii vor beneficia de caracteristici speciale, cum ar fi acoperişuri verzi, logii private şi plajă privată. Hotelul îşi propune să devină o nouă destinaţie internaţională care oferă cultură şi artă, istorie şi experienţe.

''Acest acord anticipează un pas mare înainte pentru industria turismului din Albania. În sfârşit, concurăm ca destinaţie premium în Mediterana prin Green Coast Resort & Residences, care va fi acum completat cu o bijuterie strălucitoare. Noi, ca parte a grupului BALFIN, suntem mândri de eforturile noastre care contribuie la promovarea industriei turistice şi a economiei Albaniei în general'', a declarat Ardiana Sokoli, Real Estate Vice President, BALFIN Group.

Compania care se ocupă de proiectarea conceptului hotelului este un studio de arhitectură prestigios din Belgia. Se aşteaptă ca hotelul să înceapă construcţiile în ultimul trimestru al anului 2021. Albania a fost vizitată de peste 8 milioane de turişti în ultimii doi ani, iar ţara prezintă o cerere ridicată pentru servicii de cazare de calitate şi premium.

MGallery Hotel Collection cuprinde hoteluri de tip boutique, fiecare cu un design original. În prezent, MGallery cuprinde peste 100 de hoteluri tip boutique, care permit oaspeţilor să descopere peste 30 de destinaţii din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb