AD/01 Tech Studio inaugurează noi birouri în Capitală

A.D.
Companii / 22 octombrie

AD/01 Tech Studio inaugurează noi birouri în Capitală

AD/01, companide food retail, a fost lansată în aprilie, la Bucureşti, ca parte a familiei de branduri Ahold Delhaize, unul dintre cei mai mari jucători din retail la nivel global în segmentul de supermarketuri şi comerţ online.

Potrivit unui comunicat la redacţie, centrul de inovare generează progrese semnificative în experienţa de cumpărături şi eficienţa operaţională, stabilind noi standarde pentru clienţii din întreaga lume. În această toamnă, AD/01 îşi extinde prezenţa prin inaugurarea noilor sale birouri în Piaţa Timpuri Noi din Bucureşti, poziţionându-se în centrul ecosistemului tehnologic în plină creştere din România.

AD/01 introduce o nouă etapă în retailul alimentar prin utilizarea tehnologiei de ultimă generaţie pentru a crea experienţe de cumpărături personalizate şi intuitive pentru utilizatori. De la pionieratul platformelor digitale, până la dezvoltarea de soluţii bazate pe date, AD/01 se concentrează pe satisfacerea nevoilor în continuă evoluţie ale clienţilor din diverse pieţe internaţionale. Cu sprijinul a 80 de specialişti IT şi eforturi continue de recrutare, AD/01 construieşte o echipă de clasă mondială dedicată inovaţiei în dezvoltarea de aplicaţii web şi mobile, comerţ electronic, date, programe de loialitate, promoţii şi soluţii de retail de bază.

"Fiind o companie de tehnologie în cadrul unuia dintre cele mai mari grupuri de retail din lume, ne dorim să fim în fruntea transformării digitale în food retail", a declarat Adnan Olmez, General Manager AD/01.

"Misiunea noastră este să inovăm şi să creăm experienţe de cumpărături care să pună prioritate pe alegeri sănătoase, accesibilitate, rapiditate şi sustenabilitate. Suntem încântaţi că proiectele noastre vor contribui la creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor, dar şi a businessului," a adăugat Olmez.

Pe parcursul acestui an, AD/01 s-a concentrat pe convergenţa tehnologică a aplicaţiilor mobile în şase ţări europene. Noile aplicaţii au fost lansate deja în Belgia, Luxemburg, Serbia şi Republica Cehă, iar în România şi Grecia sunt aşteptate lansări până la sfârşitul anului. Aceste aplicaţii oferă experienţe îmbunătăţite pentru utilizatori cu interfeţe intuitive, fluxuri de lucru simplificate şi un sistem avansat de recomandare care promovează alegeri alimentare mai sănătoase.

Aplicaţia actualizată oferă, de asemenea, un program de loializare personalizat, care le permite utilizatorilor să verifice punctele de loialitate, economiile şi istoricul achiziţiilor. O nouă

funcţie de recomandare de reţete sugerează idei de mese şi liste de cumpărături pe baza articolelor aflate deja din coşul utilizatorului, ajutând la planificarea meselor sănătoase.

În contextul extinderii continue, AD/01 dispune în prezent de 30 de posturi vacante, având ca obiectiv recrutarea celor mai valoroase talente până la sfârşitul anului. Printre poziţiile vacante se numără următoarele roluri: Full Stack Developer, Back-End Developer, Front-End Developer, Q.A.

Automation Engineer, Network Security Engineer, Data Engineer, SAP consultants, Platform Engineer, Business Analyst, Data Solution Architect, şi multe altele. Compania oferă un model de lucru hibrid şi oportunităţi de a colabora cu experţi globali în diverse tehnologii de ultimă oră, cum ar fi Java, Kotlin, React, Python, DataBricks, Azure, AWS şi SAP. Recrutarea nu se opreşte aici, planurile tech hub-ului vizând atingerea unui număr total de 250 de angajaţi până la finalul anului viitor.

"La AD/01, ne angajăm să promovăm o cultură incluzivă, orientată spre creştere, care să le permită angajaţilor noştri să exceleze atât personal, cât şi profesional. Oferim membrilor echipei noastre acces la programe de formare avansată şi oportunităţi de învăţare continuă, asigurându-ne că rămân în fruntea inovaţiei tehnologice. Valorile de bază ale companiei - integritate, curaj, muncă în echipă, grijă şi umor - ne ghidează în tot ceea ce facem, susţinând un mediu de lucru colaborativ şi dinamic", a adăugat Adnan Olmez.

Dincolo de focusul intern, AD/01 îşi aduce contribuţia şi în comunitatea IT, prin investiţii în dezvoltarea viitoarelor talente.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb