ADMINISTRAŢIA PENTRU MEDICAMENTE ŞI ALIMENTE DIN SUA: Moderna are nevoie de mai mult timp pentru a evalua vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 17 ani

G.U.
Miscellanea / 1 noiembrie 2021

Moderna are nevoie de mai mult timp pentru a evalua vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 17 ani

Administraţia pentru Medicamente şi Alimente (FDA) din Statele Unite a informat Moderna că are nevoie de mai mult timp pentru a evalua administrarea vaccinului pentru Covid-19 al companiei adolescenţilor cu vârste de 12-17 ani, transmite Reuters, conform G4media.ro.

Directorul general al Moderna, Stephane Bancel, declarase în urmă cu două săptămâni că, pe baza discuţiilor avute cu agenţia, crede că vaccinul va fi autorizat pentru a fi administrat adolescenţilor de 12-17 ani în următoarele câteva săptămâni.

Compania de biotehnologie a anunţat că a fost informată vineri seara că FDA are nevoie de mai mult timp pentru a evalua analizele internaţionale recente referitoare la riscul apariţiei unui tip de inflamaţie cardiacă numită miocardită după vaccinare, un efect secundar rar care afectează mai ales bărbaţii tineri.

Moderna a arătat că efectuează propria evaluare a unor analize externe referitoare la riscul sporit de miocardite la persoane de sub 18 ani, pe măsură ce devin disponibile.

Compania a depus cerere pentru autorizarea în SUA a vaccinului său pentru Covid-19 la persoane cu vârste de 12-17 ani în luna iunie.

Americanii din această categorie de vârstă se pot vaccina pentru Covid-19 cu vaccinul de la Pfizer/BioNTech, care a fost aprobat în luna mai.

Moderna a mai anunţat că va amâna cererea pentru administrarea unui vaccin cu o doză înjumătăţită, de 50 de micrograme, copiilor cu vârste de 6-11 ani, în timp ce FDA finalizează evaluarea vaccinului pentru grupa de vârstă 12-17 ani.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. feriti-va copiii de vaccinurile anti-covid!

    salvati-le vietile!  

    Sigur că da. După ce au băgat în spital cu probleme cardiace 1 din 5000 de copiii injectați ... au nevoie de mai mult timp pentru "evaluarea".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb