ADMITERE, exclusiv ONLINE, la Academia de Studii Economice din Bucureşti, septembrie 2020

Ziarul BURSA #Miscellanea / 1 septembrie 2020

ADMITERE, exclusiv ONLINE, la Academia de Studii Economice din Bucureşti, septembrie 2020

ASE organizează, la începutul lunii septembrie, concurs de admitere la programele de studii universitare de LICENŢĂ, MASTERAT, DOC­TORAT. Pentru informaţii complete privind oferta şi concursul accesaţi site-ul instituţional www.ase.ro.

ASE oferă candidaţilor săi oportunitatea obţinerii unui loc de muncă ofertant, a unei cariere de succes şi a unui viitor sigur la absolvirea universităţii.

Academia de Studii Economice din Bucureşti este cea mai bună universitate de profil economic şi de adminis­traţie publică din Europa de Sud-Est, cu o foarte bună inserţie a absolvenţilor săi pe piaţa muncii. 85% dintre absolvenţii ASE îşi găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea studiilor, în domeniul respectiv.

Înscrierile la admiterea la programele universitare de LICENŢĂ au loc în perioada 4 septembrie - 9 septembrie a.c., exclusiv pe platforma admitere.ase.ro. ASE invită candidaţii să acceseze pagina specială Admitere Licenţă Septembrie 2020, care oferă informaţii complete despre concursul de admitere, posibilitatea de a afla care sunt materiile studiate pe parcursul anilor de facultate, precum şi oportunităţile de angajare oferite, conform Clasificării Ocupaţiilor din România. Detalii despre oferta de locuri se găsesc pe pagina dedicată.

Concursul de admitere, desfăşurat integral online pe platforma admitere.ase.ro, este alcătuit din eseul motivaţional, testul de competenţă lingvistică, pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină, şi media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%). Testul de competenţă ling­vistică poate fi echivalat cu certificatele de competenţă lingvistică, recunoscute de ASE. Taxa de înscriere poate fi achitată online, direct din aplicaţia de înscriere.

Înscrierile la programele universitare de MASTERAT au loc în perioada 9 septembrie - 10 septembrie a.c., exclusiv pe platforma admitere.ase.ro, pe care se va des­făşura tot concursul de admitere. Informaţii complete despre oferta de locuri şi concursul de admitere se găsesc pe pagina dedicatăAdmitere Masterat Septembrie 2020.

Admiterea la programele de masterat se face prin concurs, candidaţii fiind ierarhizaţi în funcţie de media de admitere, calculată ca medie ponderată între rezultatele obţinute la proba de specialitate - 40% (proba de specialitate constă într-un test grilă de specialitate/interviu de specialitate) şi media examenului de finalizare a studiilor universitare de licenta - 60%.

Pentru programele cu predare în limbi străine se susţine online o probă de competenţă lingvistică tip interviu, notată cu calificativul admis/respins. Fac excepţie candidaţii care prezintă unul dintre certificatele recunoscute de ASE sau cei care au absolvit programe de licenţă organizate în limba straină a programului de masterat pentru care candidează.

Academia de Studii Economice din Bucureşti oferă două programe MBA, organizate de Facultatea Bucharest Business School: MBA Ro­mâ­no-Canadian şi MBA Româ­no-Francez INDE. Aceste două programe sunt primele programe MBA înfiinţate în România, începând chiar din 1991, şi au cele mai numeroase comunităţi de absolvenţi de pe plan naţional. Desfăşurarea admiterii la aceste programe are condiţii speciale, care pot fi consultate pe paginile http://www.canadian-mba.ro/ şi res­pectiv, http://www.inde.ro/.

Pentru admiterea la programele universitare de DOCTORAT înscrierile au loc în perioada 8 - 9 septembrie a.c., integral pe platforma http://doctorat.ase.ro/, unde pot fi accesate toate informaţiile necesare despre con­cursul de admitere.

Fii student la ASE!

Având o poziţie excelentă pe harta capitalei, cele 7 clădiri ale campusului universitar se află în centrul Bucureştiului şi au spaţii moderne de învăţământ: săli de curs şi amfiteatre dotate cu tehnologii de ultimă generaţie, 10 săli de lectură cu peste 400.000 de volume, săli de sport ultramoderne etc.

Cele două cantine ale ASE, Cantina Moxa şi Cantina restaurant Cihoschi, oferă posibilitatea de a te hrăni sănătos, în condiţii de maximă siguranţă, cu o mâncare mereu variată, proaspată şi gustoasă, la preţuri studenţeşti.

Ca student la ASE, ai şanse maxime de a-ţi construi o carieră frumoasă, un viitor sigur, de a avea un loc de muncă ofertant şi a deveni un om de succes, dar şi de a avea o studenţie frumoasă.

Informaţii complete despre Admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina instituţională www.ase.ro şi pe pagina oficială de Facebook.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb