Adrian Gheorghe, noul CFO al IIRUC Service

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 mai 2009

Adrian Gheorghe este noul Director Executiv al Diviziei Servicii Interne şi Financiare (CFO) al IIRUC Service, anunţă un comunicat al companiei.

Domnul Gheorghe are experienţă în domeniul financiar de peste 20 de ani şi peste 10 ani în poziţii de top management. Domnia sa va superviza direct o echipă de 24 de specialişti ai diviziei financiare, principalele sale atribuţii fiind legate de asigurarea unui management financiar performat, având totodată şi responsabilităţi executive în calitate de Director General Adjunct.

"Adrian Gheorghe se alătură companiei într-un moment de creştere dinamică, iar vasta sa experienţa în domeniul financiar va aduce un plus de valoare în atingerea obiectivelor financiare pe care IIRUC Service le vizează", a declarat Călin Rangu, CEO IIRUC Services.

Înainte de a face parte din echipa executivă a IIRUC Service, Adrian Gheorghe a ocupat poziţia de Vice-Preşedinte Executiv al Diviziei Financiare şi Strategie din cadrul Bancpost România. El a mai deţinut funcţia de Director al Direcţiei de Contabilitate şi Control Financiar în cadrul Raiffeisen Bank şi ABN AMRO. În parcursul său profesional, a activat şi în cadrul Ministerului Sănătăţii şi a companiei de consultanţă PriceWaterhouseCoopers România.

IIRUC Service este lider de piaţă în România ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenţă tehnică şi suport, precum şi terminale tranzacţionale. Compania asigură servicii pentru peste 25.000 de clienţi, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme şi având cea mai extinsă reţea locală, cu peste 60 de puncte de lucru în principalele oraşe ale ţării. Specialiştii IIRUC Service garantează, pe baza SLA (service level agreement) contractat, un timp de intervenţie de până la 2 ore, în orice punct al ţării fără a apela la subcontractori, ceea ce îi diferenţiază de orice alt furnizor de servicii IT de pe piaţă.

Compania IIRUC Service a fost preluată la începutul anului 2008 de către grupul Raiffeisen Informatik GmbH, al doilea furnizor de servicii IT de pe piaţa austriacă, cu o cifră de afaceri de peste un miliard de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb