ADRIAN TODORAN, PMP: "Nu poţi aştepta lângă tine parteneri politici de încredere, atâta vreme cât îi denigrezi în public"

D.I.
Politică / 12 martie 2018

Adrian Todoran

Adrian Todoran

Deputatul PMP Adrian Todoran reacţionează faţă de ultimele declaraţii ale Ralucăi Turcan, prim-vicepreşedinte PNL, conform căreia liberalii constituie singura formaţiune politică în măsură a asigura guvernarea, USR şi PMP neavând oameni care să ia o "decizie politică solidă", se arată într-un comunicat la PMP, remis astăzi Redacţiei.

Potrivit documentului, parlamentarul maramureşean atrage atenţia asupra faptului că opoziţia trebuie să fie unită în faţa coaliţiei de guvernare şi să lase la o parte orgoliile care există între liderii acesteia.

Adrian Todoran a declarat: "Dorinţa de a ajunge la guvernare este mare, atât de mare încât treci peste toţi cei care te-ar putea sprijini în drumul tău. Acesta este conceptul după care se ghidează PNL, partid în jurul căruia liderii săi speră să formeze o opoziţie reală la tandemul PSD-ALDE. Ce îşi imaginează însă liderii liberali ai momentului este sortit eşecului, atâta vreme cât dudui precum Raluca Turcan ies în public şi vin cu afirmaţii denigratoare la adresa partenerilor de opoziţie. Dacă PMP şi USR nu au oameni capabili să 'asigure o decizie politică solidă' şi nu prezintă 'responsabilitatea deciziei politice la nivel naţional', e clar că viitorul duduiei Turcan în politica românească este legat de inevitabilul eşec".

Referitor la relaţia PNL-ului cu celelalte partide aflate în opoziţie, deputatul afirmă: "Nu poţi aştepta lângă tine parteneri politici de încredere, atâta vreme cât îi denigrezi în public şi le arunci în derizoriu activitatea. Poate madam Turcan este mânată de cele mai bune intenţii, dar doar în ceea ce priveşte viitorul domniei sale şi nicidecum al unui partid istoric ce merită mai mult decât simple frustrări de starletă politică expuse public".

Adrian Todoran nu ezită să-i atragă atenţia prim-vicepreşedintelui PNL, Raluca Turcan, cu privire la susţinerea pe care PMP a acordat-o în trecut liberalilor, precizând în acest sens: "Duduie Turcan, am avut «responsabilitate politică» atunci când v-am susţinut iniţiativele şi proiectele legislative? Am avut o capacitate să «asigurăm o decizie politică solidă» când PNL a avut nevoie de votul nostru? Sau totul se reduce la o gargară ieftină pentru impresia artistică?".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Iart-o;in turma de foarte multe ori cate o turcana se rataceste, se pierde pe aratura.

    Cu atat mai mult cu cat "baciul" nu este de meserie. 

    1. ...aceasta turcana, 

      E chiar nazdravana. 

      De un timp incoace 

      Gura nu-i mai tace, 

      Leafa nu-i mai place. 

      O fi bolnavioara

      "Draguta" mioara?. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb