ADRIAN VASILESCU, DESPRE ANGAJAREA VIORICĂI DĂNCILĂ LA BNR: "Căutăm oameni care deschid uşi în Europa"

S.B.
Bănci-Asigurări / 18 mai 2021

"Căutăm oameni care deschid uşi în Europa"

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a explicat marţi despre faptul că Viorica Dăncilă va lucra la Biroul Economie Verde la Banca Naţională, că un criteriu de selecţie a fost faptul că atât ea, cât şi Ioan Mircea Paşcu sunt foşti europarlamentari şi este nevoie de "oameni care deschid uşi în Europa". El a adăugat că au fost criterii de selecţie care au ţinut de activitatea de lobby din trecut a fostului premier, informează news.ro.

"Înainte de a fi prim-ministru, a fost europarlamentar multă vreme. A fost funcţionar european. Cunoaşte toate căile din Uniunea Europeană. Acolo cunoaşte oameni mai ales din zona verde, ecologişti, oameni cu care a stat la masă, cu care a băut cafea, cu care a schimbat vorbe. La Banca Naţională, pentru aceste cinci birouri se caută oameni care au uşi deschise la Parlamentul European. Ăsta este lucrul cel mai important. Fără uşi deschise nu facem nimic pentru ţara asta", a declarat Adrian Vasilescu, marţi la Digi 24.

Acesta s-a referit şi la unele momente când cei pe care îi angajează acum atacau Banca Naţională de pe poziţii politice.

"Instituţia asta nu are o memorie afectivă. Instituţia asta are o memorie instituţională. Instituţia asta în momentul de faţă are nevoie de oameni care să deschidă uşi. Că au fost simpatici cu noi sau n-au fost, că au criticat Banca Naţională sau n-au criticat-o, astea sunt lucruri fără nicio importanţă. Important este la această oră ce uşi poţi să deschizi în Europa", a mai explicat Vasilescu.

Fostul premier Viorica Dăncilă, fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR. Informaţiile iniţiale indicau că aceasta ar fi fost angajată pe postul de consilier al guvernatorului Băncii Naţionale.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Domnu' Vasilescu.. si BCE face misto de voi azi cu anuntul de angajare a unui consilier strategie pe abordare " verde" in aria bancara ... si precizeaza conditile si studiile necesare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Voi chiar nu intelegeti ce lovitura imensa de imagine ati realizat azi la nivelul intregului BNR si intern si extern Romaniei deodata ?!?!?!??  

    1. O mutare mishto a lu' manole. A pus-o consilier la caterinca pe veo, toti fraierii sar la cap si ii injura pe manole si mai ales pe veo iar in acest timp, retardatul ala nu reuseste sa finalizeze PNRR, ceilalti din gasca fura de rup si nimeni nu zice nimic

    O ușă deschisă Vioricăi este un mare pas înapoi. Ea nu va deschide uși, ci va închide uși. Iar verzii lui Ska Keller, când aud de Dăncilă solicită punga pentru vomă. Dar the highlander Vasilescu nu știe din astea.

    Daca stii ca nu ai ce face iar angajarea vine de la cineva de sus care este amenintat de veorica cu dezvaluiri senzationale atunci trebuie sa stergi cu imaginea BNR tot ce vezi murdar in orice WC public.  

    In acest mod, aceasta cetateanca de la Videle, s-a razbunat pe toti cei ce au huiduit-o la diferitele momente publice in care si - a expus capacitatea intelectuala. 

    Ce consultanta are guvernatorul nedemis Isarescu securici ! Felicitari si la mai multe prim-ministre de-astea dragniste ! 

    deci au angajat un portarel european cu certificat ?

    Mai bine ați avea grija de soarta romanilor pe care i-ați furat. În sensul asta sa faceți ceva, restul e numai gargara.

    1. sa aiba grija de soarta romanilor ???

      Hahhahahaaa :))

      tu inca mai crezi in sistem si institutii !!! :)) 

    ATI VĂZUT HOMOSEXUALILOR, GAY LOR, SUGATORILOR DE PULII, POPONARI LOR, CURIST IILOR, BULANGII LOR CA ATI ARUNCAT CU NOROI DEGEABA ÎN NEVINOVATA FEMEIE ȘI FĂRĂ FEMEI NU PUTEȚI FACE NIMIC. ȘTIM CA VA ESTE GREU DAR NU MAI PUTEȚI ASCUNDE MINCIUNA VOASTRĂ ADICĂ PATIMA CARE O AVEȚI SA SUGETI CIT MAI MULTE PULII CUM FACĂ CRIMINALUL ÎN SERIE, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES, TRĂDĂTORUL DE TARA, BAUTORUL DE SINGE DE LA COTROCENI IOHANES. ASTA ESTE VALOAREA VOASTRĂ MAȘINI DE SPĂLAT ȘI SUPT PULII ȘI CRIME FĂRĂ NUMĂR CA SA FIȚI PROMOVAȚI ÎNTR-O FUNCȚIE PUBLICA. DE CE VA FACEȚI CA VREȚI FEMEI CIND CAPUL, GURA, OCHI LIMBA VA ESTE NUMAI LA PULII, CARE O ARE MAI MARE. BLESTEMATILORSPURCATILOR ASTA VA ESTE PEDEAPSA DE LA DUMNEZEU CA SA NU VA PUTEȚI ASCUNDE PATIMA PENTRU SUPT PULE ȘI CRIME FĂRĂ NUMĂR. FETELEILOR ATI FĂCUT UMBRA PĂMÂNTULUI DEGEABA ȘI VATI CUMPĂRAT DE PE PĂMÂNT IADULUI. HA, HA, HA. GHINION.

    Astia cred ca ne-am tampit cu totii! Vasilescu, toata munca voastra ati aruncat-o la gunoi!

    Astia cred ca ne-am tampit cu totii! Vasilescu, toata munca voastra ati aruncat-o la gunoi!

    Astia cred ca ne-am tampit cu totii! Vasilescu, toata munca voastra ati aruncat-o la gunoi!

    Cu mai toate iesirile in presa dl Vasilescu se decridibilizeaza. Fie habar nu are de tva, fie sustine ineptii cu aerul superior ca numai el stie ce este in spate. Stim si noi. Incepe cu c si este din 5 litere. Este mandru ca isi justifica salariul debitand enormitati si crezandu-ne pe toti babuini. Este timpul reformei prof unde in BNR.

    1. "Este timpul reformei prof unde in BNR."

      de acord.  

      de fapt e timpul reformei profunde in tot ce inseamna statul Roman. Inclusiv BNR.

    stimabile, atunci cand afirmi "Căutăm oameni care deschid uşi în Europa" cu siguranta te referi la usi de WC!

    peste gandirea voastra tr trasa repede de tot apa! 

    va bateti joc de institutie, de tara de locuitorii sai!

    pregatiti cumva actul final al tradarii/vanzarii? 

    1. Bă Tataie dute drk ne crezi idioți, spunene cu va șantajat analfabeta cu ce vă are la măna,da veți deschide ușile la wc urile europene.

      Iar despre comunicare poate vorbi la,,microfonul,, celui care a promovato.

      Va ți f de tot rahatul retardaților. 

    ce vrajeli aveti fosile seiko.

    care vor fi usile deschise; cine o mai primeste pe Viorica? doar cei de nivelul ei de inteligenta; iar, dle Vasilescu, nu ati atins varsta de pensionare??? nu vreti sa lasati ciolanul din mana???

    In ce limba va vorbi tuta de Veorica in Europa? In romana, si aia stalcita rau de tot? Engleza nu stie, franceza nici atat, germana-nein, poate un pic de rromanes...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb