ADRIANA PISTOL: "În prezent avem în circulaţie ambele tulpini, atât Omicron, cât şi Delta"

S.B.
Miscellanea / 7 ianuarie 2022

"În prezent avem în circulaţie ambele tulpini, atât Omicron, cât şi Delta"

Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), Adriana Pistol, a afirmat în prezent în România sunt în circulaţie atât tulpina Omicron, cât şi Delta, precizând că în momentul în care Omicron va deveni dominantă, atunci toată lumea este expusă, informează news.ro.

Pistol a menţionat că încă nu este târziu pentru reglementarea certificatului verde.

Adriana Pistol a fost întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă se aşteaptă ca după începerea şcolii să explodeze numărul de cazuri de Omicron asupra copiilor.

"Nu va exploda asupra copiilor în mod deosebit, încă nu avem o transmistere comunitară susţinută, observăm că tulpina Omicron începe să câştige teren, am putea spune în prezent că avem în circulaţie ambele tulpini, atât tulpina Omicron, cât şi tulpina Delta, să spunem aproximativ jumătate jumătate. Odată ce tulpina Omicron va deveni dominantă, toată lumea sigur că este expusă, iar aglomerările umane duc la apariţia de cazuri dacă măsuril preventive, respectiv masca, spălatul pe mâini şi păstrarea distanţei fizice nu sunt îndeplinite", a afirmat Pistol.

Ea a precizat că în România, printre persoanele depistate cu Omicron se află doi sau trei copii.

Întrebată dacă este târziu pentru adoptarea certificatului verde, Adriana Pistol a răspuns: "În acest moment încă nu este târziu, dar sigur că la un moment dat dacă creşterea numărului de cazuri va fi foarte mare, în câteva săptămâni, s-ar putea să devină într-adevăr târziu".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Arafat vrea să otrăvească românii cu măștile FFP2 cu grafen, retrase din Franța? ȘTIINȚA a demonstrat că obligativitatea măștilor e dăunătoare și ineficientă în stoparea transmiterii virusului și este doar o măsură totalitaristă.

    „Retrase de pe piața franceză că fiind toxice, peste 2 milioane de măști FFP2, certificate CE, au fost salvate de la distrugere și trimise în România unde vor fi comercializate cu 1 euro bucata. Suma încasată de firmele apropiate lui Arafat va fi undeva la 2 milioane de euro. Mărunțis, dar tot merita de-o Ordonanța de Urgență.”, afirmă jurnalistul de investigații Mădălin Pribu pe contul său personal de Facebook. 

    Agenția de securitate sanitară ANSES din Franța recomandă evitarea măștilor FFP2 cu grafen, material sintetic toxic. Ca să nu sară din baie repede pigmeii comandantului la acțiune că e „fake news”, amintim sursele franceze: Europe1.fr, OuestFrance sau FranceInfo. 

    Încă din luna iulie 2021 Agenția de specialitate franceză, corespondenta FDA din SUA, avizase spitalele să renunțe la aceste măști FFP2 periculoase pentru sănătate: „Unele măști de față care conțin carbon sub formă de grafen ar putea prezenta un risc pentru sănătate, potrivit cercetărilor recente. Franța avertizează acum conducerea spitalelor împotriva utilizării unora dintre măștile FFP2 cu formă de cioc care conțin acest material în filtrele lor.”, transmitea RFI într-un material mai amplu. Agenția solicita oficial să se folosească măști fără grafen, deși, potrivit unor dezvăluiri (video mai jos), chiar și cele banale, albastre, „chirurgicale”, produse cel mai adesea (tot) în China, conțin de asemenea oxid de grafen.  

    Solicitarea ANSES a apărut după ce în luna aprilie, instituția similară din Canada - Health Canada - i-a sfătuit pe canadieni să nu mai folosească măști de față produse în China care conțin grafen, după ce o evaluare preliminară a identificat un anumit potențial ca particulele de grafen inhalate prin folosirea măștii să provoace efecte pulmonare la animale (de exemplu, semne de inflamare, adică simptome asemănătoare Covidului). 

    Adică după ce că virusul vine din China comunistă, tot tovarășa China îți oferă și masca cu oxid de grafen care să te îmbolnăvească și mai tare. Asta dacă ești suficient de prost și o și porți, pe românește fie spus. 

    Utilizarea măștilor FFP2 care conțin in anumite cantitati compusi pe baza de grafen, un material sintetic inovator , trebuie evitată ca măsură de precauție, a precizat ANSES, după cum transmitea OuestFrance.fr cu mai puțin de o lună în urmă. 

    Expertiza pe măștile FFP2 a fost solicitată ANSES de Direcția Generală de Sănătate a Ministerul Sanătății francez. 

    În aprilie, Canada a fost prima țară care a subliniat riscurile potențiale ale măștilor FFP2 (sau KN95, echivalentul nord-american) care conțin grafen, mai scrie sursa citată. Ca măsură de precauție, a retras măștile cu grafen fabricate de compania chineză Shandong Shengquan New Materials, care erau suspectate de a provoca probleme pulmonare. 

    Autoritățile franceze au cerut încă din 25 mai ca 17 milioane de măști FFP2 cu grafen, distribuite în special profesioniștilor din domeniul sănătății, să nu mai fie utilizate. Această suspendare a fost decisă în așteptarea evaluării riscurilor de către ANSES. În Raportul citat și de ZiuaNews de la sursa amintită, Agentia nu recomanda utilizarea lor motivand lipsa datelor concludente în privința cantității admise pentru a nu fi considerate toxice în baza compușilor de grafen, mai ales după o expunere îndelungată. 

    Alerta trimisă de ANSES către spitalele franceze era titrată URGENT - INFORMAȚIE DE SECURITATE, potrivit MediaPart. 

    ANSES consideră în Raportul său că „este imposibil de evaluat riscul pentru sănătate” al măștilor FFP2. Acesta constată „lipsa de informații privind grafenul utilizat de producători și privind toxicitatea acestei substanțe, în special pe termen lung”. De aceea, consideră că este de preferat să se evite acest tip de mască, ca măsură de precauție. 

    Este posibil ca aceste milioane de măști retrase din Franța să fie ajuns în România? Nu știm. Ar trebui să fie obiectul unei cercetări rapide a DNA și DIICOT. 

    Dar oricum ar fi, ANSES le spune francezilor: OPRIȚI-VĂ în a folosi aceste măști, sunt OTRĂVITOARE! Iar ARAFAT LE BAGĂ PE GÂTUL ROMÂNILOR? Cum vine asta? 

    Dincolo de faptul că Arafat ignoră știința lui Anthony Fauci, care nu recomandă măștile, în privat, și le consideră inficiente, demența cu purtarea măștii pentru a preveni răspândirea virusului și a pandemiei frizează deja ridicolul. 

    Cine sunt „specialiștii” care fac asemenea recomandări la doi ani de la existența virusului chinezesc când adevărați oameni de știință din lume au demonstrat deja de mii de ori eșecul măsurilor de carantinare și a măștilor? 

    Cumva coaforul lui Arafat și machioza lui Gheorghiță?  

    Și iată și modelul „comandantului acțiunii”: Guvernul de la Viena a decis joi să introducă purtarea obligatorie a măștii sanitare de tip FFP2 în aer liber pentru a evita o nouă plasare a populației austriece în lockdown, informează AFP și DPA, potrivit Agerpres. Luați aminte: este vorba de țara care a impus carantinarea nevaccinaților și în curând va începe vaccinarea obligatorie a întregii populații. Acesta este modelul lui Arafat! 

    Și aceasta în condițiile în care ȘTIINȚA a demonstrat deja că obligativitatea măștilor este dăunătoare și ineficientă în stoparea transmiterii virusului. O dovadă vie este chiar ministrul Alexandru Rafila, care a făcut Covid cu tot cu masca lui scumpă. De ministrul Apărării SUA, ce să mai zicem, că purta și mască și vizetă?! Și alte câteva milioane de dovezi, transmițătorii vaccinați și mascați de Omicron de azi.

    Sunt peste 400 de studii științifice care demonstrează eșecul lockdown-urilor, ineficiența purtării măștilor și închiderii școlilor și efectele devastatoare ale acestor măsuri! 

    1. Trol

      Acest text apartine celor de la Activenews, niste tampiti anti-masca iar textul este plin de erori ticaloase.

      Masca la care se face referire in text avea eticheta de "masca cu grafen" si ea nu mai exista nicaieri pe teritoriul european sau american. Pe langa eticheta pe care scria "masca cu grafen", ea este si usor de observat pentru ca interiorul mastii este aproape negru din cauza fibrelor negre ale texturii. 

       

      Stiinta a demonstrat ca mastile functioneaza. Este simplu de observat ca personalul medical s-a infectat mai putin decat populatia generala. In SUA, la final de 2020, CDC a raportat 327 mii de infectari in randul personalului medical din 14,1 mil de persoane testate. Raportul este de 23 din 1000. 

      Numerele oficiale pentru populatia generala a fost la final de 2020 de 20 mil de infectari intr-o populatie de 332,4 milioane. Raportul este de 60 din 1000. 

      Concluzia este simpla.... cine mai sustine ca masca nu este eficienta, are probleme la mansarda. Personalul medical avea un risc de 10 ori mai mare de a se infecta la locul de munca si totusi s-a infectat de 3 ori mai putin decat populatia generala. 

      Purtati mastile FFP2 si FFP3 si feriti-va de virus.

      ...

      ...

    Haide sa va dau niste date statistice din Danemarca, tara in care aproape 100% dintre seniorii de peste 65 de ani s-au vaccinat și au și booster. Val naivilor din 11 nov 20 – 16 mar 21 a tinut 4 luni si a numarat 166000 Infectari. Decese exces 65+ fata de perioada 2015-19 au fost 1526 de persoane iar ocuparea spitalelor a fost de 59100 Spitalizari pers-zile. Val vaccinatilor a inceput pe 27 nov 21 si continua pana acum fiind 2,2 luni si numara peste 200000 Infectari. Decese exces 65+ fata de perioada 2015-19 au fost 1379 de persoane iar ocuparea spitalelor a fost peste 18100 Spitalizari pers-zile. Concluzia? Vaccinarea nu a schimbat nimic, ba din contra, a agravat lucrurile. Oamenii au murit acasa, nu la spital in ATI. Va mai dau inca o statistica care va va soca. La grupa de varsta 75+ (se stie ca si la noi varsta medie de celor decedati de Covid este de peste 70 de ani), in perioada sapt 9 din 2020, pana in sapt 8 din 2021, timp de un an de zile, au murit in exces fata de 2015-19 un numar de 2449 de persoane. Din sapt 20 din 2021 pana la finalul anului, in doar 32 de sapt, au murit 4207 persoane. Motivele: vaccinul sau vaccinul si virusul. In primul caz, oamenii mor din cauza efectelor adverse pe termen mediu, la cateva luni de la vaccinare. Iar in al doilea caz, vaccinul nu are decat un efect redus de a evita internarea la ATI, insa oamenii cedeaza din cauza infectarii virale la o luna, doua luni de la infectare. Problema noastra este ca medicii nu stiu de ce au murit cei 4207 oameni.

    1. Trol

      bovina

      Tu esti trol.

      Comentariul 2 este despre stiinta. 

    cum se apropie sarbatorile cum incep sa se maimutareasca toti cu fel de fel de masti care mai de care mai ridicule si tuguiate . muhaielele de la digi 24 de abia au asteptat sa vina iar momentul sa se mandreasca cu botnitele . stupid peoples !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb