ADRIANA PISTOL: "Rata de pozitivare a testelor COVID-19 a crescut"

G.B
Miscellanea / 22 martie 2022

"Rata de pozitivare a testelor COVID-19 a crescut"

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Adriana Pistol a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că se observă o creştere a ratei de pozitivare a testelor pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Ea a recomandat purtarea măştii sanitare de protecţie în mijloacele de transport în comun, dar şi în interior unde sunt mai multe persoane, potrivit Digi24.

"Puteţi observa că deja rata de pozitivitate faţă de săptămâna anterioară, când a fost aproape 9%, mai exact 8,9%, a ajuns în această săptămână la 9,5%, iar rata de reproducere a cazurilor începe să crească. A ajuns în săptămâna de referinţă la 0,95%, o creştere faţă de săptămâna anterioară cu aproape 27%. Încet, încet se apropie de cifra unu, ceea ce susţine acea creştere a numărului de cazuri. (...) Se estimează fie menţinerea în acest platou sau chiar o uşoară creştere a numărului de cazuri", a afirmat Pistol.

Potrivit acesteia, în Europa, în ultimele şapte zile s-a înregistrat o creştere a numărului de noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus.

"Această uşoară creştere a numărului de cazuri ne face să revenim într-un mod insistent asupra respectării măsurilor pe care Ministerul Sănătăţii le-a comunicat de fiecare dată şi care nu sunt extrem de dificile. Ar trebui să fie aplicate de toată lumea, pentru ca să nu vedem o creştere importantă a numărului de cazuri şi, în mod evident, mă refer aici la igiena personală, mă refer aici la evitarea aglomeraţiilor şi la portul măştii medicale mai ales în mijloacele de transport în comun unde putem observa că lumea s-a relaxat. Indicăm cu foarte mare tărie tuturor să trateze cu seriozitate portul măştii în aceste mijloace de transport în comun atât la metrou, cât şi în transportul în comun suprateran, cu atât mai mult în spaţiile închise unde există mai multe persoane", a transmis secretarul de stat.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Se recomanda o carantinare totala a acestor indivizi/individe politicieni si daca ea functioneaza dupa doi ani, o vom aplica si noi cu cea mai mare placere.

    daca-ti curge nasul sau esti ragusit , iesi pozitiv , asta-i " misterul ", virozele si racelile de primavara , care au fost tot timpul in aceasta perioada calendaristica . stirea lui pistol e buna pentru aia care inca mai merg cu masca prin parc sau singuri pe strada .

    1. trol

    Sa va mai actualizez informatiile despre tarile vestice. Stiti deja ca Austria a revenit la masca FFP2 in interior. Explozia cazurilor si internarile sunt de vina.

     

    Spitalele in Hong Kong sunt pline de bolnavi Covid. Vaccinarea este peste 90 si ceva la suta. 

     

    Dar sa ne uitam la simpatica si patetica Danemarca. Cea cu 100% rata de vaccinare pentru grupa de varsta 65+. 

    In doar 10 saptamani din 2022, numarul deceselor in exces la 65+ este de 50% din cel al intregului an 2021 si de doua ori mai mare decat cel din 2020. Mai concret, 2143 de cetateni danezi au murit in exces (fata de media anilor 2015-19). Adica de peste doua ori mai multi decat in razboiul din Ucraina, ca sa va faceti o idee. 

     

    De cand au renuntat la restrictii si au declarat in mod fals ca boala covid nu mare are un impact social, spitalele din Danemarca sunt pline. Numarul de spitalizari (zile-persoana) in primele 10 saptamani din 2022 este de 90 000. Adica aproape egal cu cel din tot anul 2021 (92 mii). Pare greu de crezut ca in 10 saptamani sa umpli spitalele asa cum au fost un an intreg. Si de doua ori mai multe decat in 2020. 

    Guvernele criminale si chiar teroriste acum ascund gunoiul sub pres. Vaccinul nu ajuta dar nici nu mai au bani sa plateasca concedii medicale si nici sa suporte recesiunea. Asa ca se prefac si mint populatia spunand ca nu mai este nicio problema. Varstnicii si vulnerabilii vor fi sacrificati prin aceste minciuni. Feriti-va mai bine ca pana acum pentru ca statul isi arata lipsa de caracter si josnicia. 

    1. Cate decese sunt In Danemarca pe zi?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb