ADVERTORIAL 4 motive pentru a lua cursuri de SEO

Media-Advertising / 27 noiembrie 2020

4 motive pentru a lua cursuri de SEO

Probabil că în ultimul timp aţi tot auzit vorbindu-se despre importanţa SEO în contextul dezvoltării unei afaceri. La fel de probabil este ca cele trei iniţiale (SEO) să nu vă fi stârnit prea mult curiozitatea şi, crezând că este ceva extrem de complicat, aţi trecut cu vederea subiectul.

Lucrurile nu stau deloc aşa. În primul rând SEO nu este neapărat o chestiune extrem de greu de înţeles, iar în al doilea rând, în contextul crizei pandemiei COVID, când afacerile s-au mutat mai mult în mediul online, ar trebui chiar să luaţi nişte cursuri de SEO.

De ce ar trebui să înveţi SEO?

SEO se traduce OPTIMIZAREA MOTOARELOR DE CĂUTARE şi, practic, este una dintre cele două tehnici principale de a atrage mai mulţi vizitatori pe site-ul firmei tale, fie că este vorba despre un magazin online sau un blog. Mai exact, principalele surse de atragere "clienţi" pe site sunt traficul plătit şi traficul organic. De asemenea, există mai multe metode pentru a obţine trafic, cum ar fi e-mailuri, reţele sociale şi multe altele .. dar cele două prezentate mai sus sunt cele mai frecvente.

Traficul plătit vă poate aduce vânzări mai mari prin intermediul site-ului doar dacă acest trafic este direcţionat perfect. Pe de altă parte, pentru a obţine traficul organic, va trebui să vă optimizaţi site-ul pentru motoarele de căutare. Aici intervine SEO.

Citeşte şi: Cum poţi să lucrezi de acasă şi să fii eficient?

Este mult mai bine să vă concentraţi asupra atragerii traficului organic pe site-ul dvs., deoarece în cazul traficului cu plată există o mare problemă. Traficul plătit se va opri în acelaşi moment în care bugetul dvs. este epuizat. Nu va funcţiona decât cât veţi plăti.

Cu SEO povestea stă altfel. Iată de ce ar trebui să învăţaţi SEO:

1.Veţi învăţa cum funcţionează motoarele de căutare

Aţi înţeles că traficul organic este mai bun, dar ce înseamnă mai exact trafic organic? Este vorba despre vizitatorii care provin direct din rezultatele afişate în mod organic ale unui motor de căutare şi nu din reclame plătite. Adică, utilizatorii de Internet tastează o întrebare, un cuvânt etc pe Google, iar Google le prezintă mai multe site-uri drept rezultate. Pentru ca site-ul dvs. să se afle printre primele rezultate ale Google când vine vorba despre anumite căutări aveţi nevoie de tehnicile SEO.

Deci SEO este o strategie de marketing digital care se concentrează pe prezenţa site-ului dvs. în rezultatele organice proeminente ale motoarelor de căutare precum Google.

Pentru asta veţi înţelege cum funcţionează Google şi alte motoare de căutare şi ce trebuie să faceţi ca site-ul sau blogul dvs. să ocupe o poziţie mai bună pe paginile Google.

2.SEO este o investiţie pe termen lung

SEO nu este ceva care vă oferă rezultate instantanee. Nu puteţi obţine rezultate rapide cu SEO decât dacă aveţi deja un site bine pus la punct. Dacă abia începeţi optimizarea site-ului, rezultatele se vor vedea în 6 luni până la un an. (La urma urmei, lucrurile bune necesită timp pentru a se întâmpla) Expresia "încet dar sigur" explică modul în care funcţionează SEO.

Trebuie să aveţi răbdare pentru a vedea rezultatele SEO. A face SEO este ca şi cum aţi tranzacţiona acţiuni la bursă.

3. SEO este o parte esenţială a marketingului digital

Tehnicile specifice SEO fac parte din strategiile de marketing online. A deveni un expert în domeniul SEO este una dintre principalelor abilităţi ale specialiştilor în marketingul online.

4.Veţi obţine mai mult trafic fără costuri

Obţinerea traficului organic prin Google este aproape gratuită. Trebuie doar timp şi efort. Optimizarea SEO are un cost amortizat mult mai mic faţă de publicitatea de tip AdWords. Desigur, cu AdWords (unde plătiţi pentru fiecare click primit către site) aveţi rezultate mai rapide, dar doar 2% din cei care caută ceva în Google pe telefon şi 2.8% din cei ce caută pe computer dau click pe anunţurile plătite. Deci SEO are de 20 X mai multe şanse decât AdWords să primească click-ul celui care caută ceva pe Internet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb