ADVERTORIAL Apeleaza la serviciile de inchirieri microbuze pentru un concediu de vis

Companii / 19 mai 2017

Apeleaza la serviciile de inchirieri microbuze pentru un concediu de vis

Cu siguranta ai inceput deja sa iti planifici concediul pentru vara aceasta. Pe langa rezervarea camerei de hotel, planificarea rutei si destinatiei si alte aspecte importante in organizarea unei vacante, exista un lucru de care este recomandat sa te ocupi din timp: modalitatea de transport. Problema transportului este deosebit de importanta, cu atat mai mult daca grupul tau de insotitori este mai mare sau familia ta mai numeroasa. In acest sens, serviciile de inchirieri microbuze sunt solutia ideala, insa multitudinea de companii care ofera astfel de servicii si oferta lor diversificata iti pot da batai de cap atunci cand vrei sa faci o alegere.

Atunci cand pleci intr-un binemeritat concediu alaturi de cei dragi, ai nevoie de un vehicul spatios si confortabil, pe care te poti baza ca te duce la destinatia dorita in siguranta si care sa fie avantajos si din punct de vedere al costurilor. O companie care iti poate oferi toate acestea este FocusRent, prezenta de peste 10 ani pe piata de inchirieri auto si inchirieri microbuze.

FocusRent este o companie ce te poate ajuta sa intri rapid in posesia unui microbuz cu ajutorul caruia poti ajunge in siguranta si maximum de confort la destinatie, in concediul mult-visat. Datorita unui call-center disponibil 24/7, in numai 2 ore de la confirmarea rezervarii, microbuzul iti poate fi livrat la orice adresa din Bucuresti.

Ce avantaje ai daca apelezi la serviciul de inchirieri microbuze FocusRent?

Printre cele mai importante avantaje ale serviciului de inchirieri microbuze de la FocusRent se numara promptitudinea si seriozitatea acestei companii, caracteristici care o disting de concurenta. Insa beneficiile nu se opresc aici! Incluse in serviciul de inchirieri microbuze FocusRent, se afla si: taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta), un plin de combustibil, precum si inlocuirea gratuita si rapida a microbuzului in caz de avarie. In plus, nu ai nicio limita de kilometri impusa, iar daca te asteapta un drum foarte lung, FocusRent iti pune la dispozitie, contra-cost, si un sofer personal, pentru ca tu sa te poti bucura de calatorie fara sa mai ai stresul sofatului.

De asemenea, siguranţa clienţilor este cea mai importanta pentru compania FocusRent, acest lucru reflectându-se în faptul că microbuzele din parcul său auto nu sunt mai vechi de 5 ani şi sunt supuse de fiecare dată unei inspecţii tehnice riguroase înainte să fie înmânate clienţilor.

Ce vehicule se regasesc in oferta serviciului de inchirieri microbuze FocusRent?

In oferta serviciului de inchirieri microbuze, FocusRent iti pune la dispozitie doua dintre cele mai apreciate modele: Mercedes Vito si Volskwagen Transporter. Fiind deosebit de spatioase si confortabile, Mercedes Vito si Volskwagen Transporter reprezinta alegerea optima pentru un concediu de neuitat alaturi de familie sau de prieteni.

FocusRent iti este alaturi 24/7 oricand ai nevoie de servicii de inchirieri microbuze, atat pe site, prin completarea formularului online, cat si telefonic. Suna acum si rezerva-ti microbuzul de care ai nevoie pentru vacanta ce bate la usa!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb