ADVERTORIAL Cauti oferte de pret pentru implant dentar? Afla de ce nu vei regreta aceasta investitie!

Media-Advertising / 20 noiembrie 2020

Cauti oferte de pret pentru implant dentar? Afla de ce nu vei regreta aceasta investitie!

Atunci cand te confrunti cu problema dintilor lipsa, ai la dispozitie mai multe optiuni. Este vorba despre proteza mobila, puntea dentara si implantul dentar.

Varianta cea mai ieftina este proteza mobila, caracterizata, insa, de o eficienta scazuta si de aparitia unor riscuri atat pentru gingii, cat si pentru dintii sanatosi.

Apoi, puntea dentara sau proteza fixa este o optiune mai sigura, care prezinta, totusi, unele dezavantaje. Printre ele, cele mai suparatoare sunt necesitatea de a sacrifica dinti naturali, precum si faptul ca radacinile dintilor stalpi, care sustin puntea, vor fi suprasolicitate in timp.

Si, astfel, se ajunge la implantul dentar, care foloseste cea mai avansata tehnologie si ofera cele mai mari avantaje, atat imediate, cat si in timp. Iata de ce reprezinta solutia recomandata de toti medicii stomatologi!

Rezistenta indelungata

Atunci cand ai ii vedere oferte de pret implant dentar, trebuie sa tii cont de faptul ca faci o investitie pe termen lung. Astazi, durata medie de folosire este de 20-25 de ani, insa ea se afla in continua crestere, odata cu perfectionarea tehnologiei.

Astfel, daca vei respecta cateva conditii normale de igiena dentara, implantul dentar poate sa reziste mai multe decenii si chiar intreaga viata. Tot ce trebuie sa faci este sa iti ingrijesti dintii si sa renunti la unele obiceiuri daunatoare, precum fumatul.

Salvarea dintilor invecinati

Un alt aspect pe care e bine sa il cunosti, cand cauti oferte de pret pentru implant dentar, consta in faptul ca inserarea unei radacini artificiale are efecte pozitive si asupra dintilor invecinati, prin stoparea asa-numitei migrari a dintilor.

Intr-adevar, dintii invecinati cu un spatiu ramas gol au tendinta sa se indrepte spre acesta, ceea ce are efecte profund negative. Acest fenomen poate sa conduca la acumularea de resturi alimentare intre dinti, dupa fiecare masa. De asemenea, in timp, pot sa apara spatii inestetice intre dinti. Toate aceste probleme dispar, atunci cand este realizat un implant dentar.

Cauti oferte de pret pentru implant dentar? Afla de ce nu vei regreta aceasta investitie!

Priza foarte buna

Radacina artificiala ofera o priza foarte buna si permite reluarea, fara probleme, a functiilor masticatorii care fusesera grav afectate de dintii lipsa. Datorita acestei proceduri, vei putea sa te bucuri din nou, fara nici cea mai mica grija, de mancarurile preferate, indiferent cat de tari sau de crocante ar fi acestea. Cu alte cuvinte, nu va trebui nici sa iti modifici obiceiurile alimentare, nici sa renunti la ceea ce iti place!

Variante de pret implant dentar

Pretul unui implant dentar variaza in functie de tehnologia folosita. Spre exemplu, la clinica www.dentalexcellence.ro, exista mai multe variante.

Cel mai bun raport calitate-pret este asigurat de implanturile INNO, produse de mai bine de 20 de ani in Coreea de Sud, de Cowellmedi Corporation. Compania colaboreaza cu institute de cercetare si universitati din intreaga lume, astfel incat solutiile pe care le ofera sunt potrivite pentru majoritatea pacientilor. Costul unui astfel de implant dentar este de 1 845 de lei, redus de la 2 050 de lei.

O alta varianta este reprezentata de implanturile Bredent, produse in Germania de o companie cu o experienta de peste 40 de ani. Datorita unei tehnologii de ultima generatie, suprafata implantului este conceputa astfel incat sa fuzioneze cu celulele osoase ale pacientului. Implantul in sine este realizat din titan pur. Pretul este de 2 151 de lei, redus de la 2 390 de lei.

Indiferent care este varianta pentru care optezi, plata este posibila si in rate, prin Optimo Card.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb