ADVERTORIAL Ce este spuma memory şi de ce este atât de apreciată?

Media-Advertising / 6 decembrie 2023

Ce este spuma memory şi de ce este atât de apreciată?

Calitatea somnului influenţează şi calitatea vieţii. Dacă nu ai avut un somn odihnitor pe parcursul zilei, o să fii obosit şi nu îţi poţi duce la bun sfârşit toate task-urile. Alege o saltea pe măsură pentru un somn cât mai liniştitor. Saltelele memory sunt printre cele mai apreciate când vine vorba de calitatea somnului.

Crezi că ai un somn odihnitor?

Dacă te trezeşti dimineaţa, fără energie şi parcă ai dormit doar câteva minute, dar de fapt tu ai dormit 8 ore, cine crezi că e vinovatul? Probabil salteaua este vinovată de aceasta, dar venim cu o rezolvare! Ortopedicus îţi pune la dispoziţie saltele memory pentru un somn cât mai odihnitor şi calitativ.

Vrei să ai un somn odihnitor?

Pentru un somn odihnitor, îţi punem la dispoziţie probabil "cea mai buna saltea memory". Este vorba de o saltea de pat termică - Thermo Dream PRO. Aceasta este destinată persoanelor care doresc să aibă un somn cât mai odihnitor de-a lungul întregii nopţi. Aceasta, mulţumită celor două feţe vară/ iarnă, se adaptează la schimbările de temperatură şi îţi asigură un somn cât mai călduros/răcoros. Pentru că ştim cât de mult se ţine la igiena acestora, aceasta este prevăzută cu o husă cu fermoar, încât, la nevoie, să poată fi dusă la curăţătorie sau spălată chiar acasă, într-o maşină de spălat de uz casnic, fără alte costuri suplimentare. Totuşi, este recomandat să fie şi aerisită pentru o durată cât mai îndelungată a acesteia. Iar ca şi bonus, să fie diferită cea PRO de cea standard este stratul de fibre de cocos, care are un rol esenţial în reglarea temperaturii, dar şi a umidităţii întregii saltele. În plus, poate susţine o greutate mare, de până la 120 de kg. Persoanele supraponderale vor simţi de asemenea că au o bună susţinere, nu au senzaţia că se afundă în saltea.

Care este diferenţa dintre o saltea cu spumă obişnuită şi una cu spumă cu memorie?

Spuma cu memorie folosită la saltele de pat este una foarte foarte pufoasă care copiază forma corpului. Este destinată pentru un confort ridicat, având celule închise care împiedică să circule aerul, ceea ce o face mai călduroasă. Pe când spuma obişnuită (cea standard) are celulele deschise şi sunt mult mai rigide şi ferme. Ea copiază forma corpului doar dacă această spumă este proporţionată corect.

Densitatea spumei într-o saltea contează?

Densitatea unei saltele este dată de kilogramele de materie primă, care intră în compoziţia unui 1 metru cub de produs finit. De regulă, o saltea, cu cât este mai grea, cu atât este mult mai durabilă în timp.

De unde poţi achiziţiona saltele memory?

Ortopedicus îţi pune la dispoziţie o multitudine de saltele după dimensiune, fermitate şi chiar poziţia ta de somn. Şi vine la pachet cu o multitudine de avantaje, cum ar fi:

-transport gratuit;

-plată în rate;

-30 de zile testare;

-garanţie extinsă (până la 10 ani).

Pe lângă saltele memory, Ortopedicus vă pune la dispoziţie şi alte accesorii pentru casa (de la perne, pilote, până la mobilier) dar şi un blog unde se regăseşte anumite informaţii despre cum îţi alegi corect salteaua de pat şi cum să o întreţii.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul!

Contact:

0721 948 944

specialist@ortopedicus.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb