ADVERTORIAL Cea mai simpla metoda de a te bucura de cafea Julius Meinl la birou!

Media-Advertising / 26 noiembrie 2020

Cea mai simpla metoda de a te bucura de cafea Julius Meinl la birou!

Daca vrei sa ai parte de angajati fericiti, este esential sa le pui la dispozitie produse care sa le stimuleze productivitatea. De aceea, ai nevoie de H2On, un concept unic in Romania, care livreaza produse si servicii persoanelor fizice si juridice.

In momentul de fata, H2On ofera promotii de nerefuzat pentru companii. Astfel, daca optezi pentru unul dintre urmatoarele pachete la oferta, te vei putea bucura de cea mai buna apa sub brand H2On, de cafea Julius Meinl, dar si de un espressor profesional, cu ajutorul caruia bautura poate fi preparata in doi timpi si trei miscari.

Asadar, iata care sunt ofertele momentului de care poti profita pentru biroul tau!

Cea mai simpla metoda de a te bucura de cafea Julius Meinl la birou!

1. Pachet oferta: Primesti in custodie un Espressor Julius Meinl Dr Coffee F11 + 3 bidoane apa H2On gratis atunci cand comanzi 8 pungi cafea Cremcafe Trieste Espresso 1kg. Pentru a te putea bucura de acest pachet, este suficient sa repeti comanda lunar.

Espressorul profesional de cafea Dr. Coffee F11 este ideal pentru salile de conferinte, dar si pentru birourile mici si mijlocii. Acest aparat poate pregati o gama larga de bauturi, de la cele calde, cu sau fara lapte, pana la cele cu sau fara spuma de lapte. De asemenea, iti poate oferi cele mai delicioase combinatii de espresso, cafea obisnuita, cappuccino, caffe crema, espresso macchiato sau caffe latte.

2. Pachet oferta: Primesti in custodie Espressor Julius Meinl Saeco Area branded + 2 bidoane apa H2On gratis in momentul in care achizitionezi 4 cutii capsule cafea Julius Meinl Professional.

Cele 4 arome trebuie sa se incadreze in categoria aflata la promotie din gama de cafea Julius Meinl. Optiunile pe care le ai la dispozitie sunt Espresso Clasico, Ristretto 100% Arabica, Lungo Classico 100% Arabica si Espresso Forte. Fiecare cutie contine 96 de capsule de cafea.

Espressorul Saeco Area este ideal pentru utilizarea in sala de conferinte sau in birouri multumita tehnologiei imbinate cu eficienta si a designului avangardist. Aparatul de cafea Julius Meinl ofera o bautura savuroasa, care va satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. Cat timp repeti comanda de 4 cutii de capsule lunar, te poti bucura in continuare de functionalitatile espressorului.

Ce trebuie sa stii despre ofertele H2On!

- Ofertele mentionate in acest articol sunt disponibile exclusiv pentru persoanele juridice. Pentru a descoperi mai multe oferte, trebuie doar sa accesezi site-ul companiei H2On si sa descoperi pachetul care ti se potriveste!

- Espressoarele oferite in custodie sunt proprietatea H2On. Astfel, tu te poti bucura de functionalitatile acestora, insa nu ti le poti insusi.

- Bidoanele cu apa H2On sunt oferite gratuit, insa acestea trebuie returnate catre H2On odata ce le-ai consumat.

Beneficii:

Multumita acestei promotii, tu si angajatii tai aveti acces la apa H2On, un produs care detine certificarea iTQi (International Taste and Quality Institute), o garantie internationala a calitatii si puritatii acestei ape.

Produsele vor fi livrate in aceeasi zi in care ai efectuat comanda prin flota proprie de masini H2On.

Livrarea este gratuita.

Ai parte de servicii de mentenanta, care te ajuta sa instalezi espressoarele si dozatoarele de apa; acestea iti stau la dispozitie in cazul in care intampini dificultati tehnice.

Poti apela la serviciul de relatii cu clientii H2On oricand ai intrebari suplimentare.

Contractul este flexibil si poate fi incheiat oricand doresti.

Acum ca ai aflat ce produse si servicii sunt incluse in pachetele oferta, nu mai ramane decat sa plasezi o comanda si sa te bucuri de experienta H2On. Doar astfel, vei avea parte de cea mai buna cafea Julius Meinl, de espressoare profesioniste si de apa de calitate sup

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb