ADVERTORIAL Cinci expresii care inspiră la abundenţă economică

Companii / 28 iulie 2021

Cinci expresii care inspiră la abundenţă economică

Abundenţa economică este ceva după care mulţi tânjesc. Chiar dacă banii nu aduc fericirea, cu siguranţă pot îmbunătăţi calitatea vieţii. Următoarele fraze rostite de scriitori, antreprenori şi oameni de succes vă pot motiva şi inspira în obţinerea abudenţei economice.

1. "Pentru a realiza lucruri mari trebuie să şi visăm, nu doar să facem; trebuie să şi credem, nu doar să plănuim." - Anatole France

Ceva pe care trebuie să-l avem în vedere este că abundenţa economică şi prosperitatea încep în noi. Tu, mai bine decât oricine, ştii de ce ai nevoie şi ce îţi doreşti de la viaţă. Dacă visul există, următorul pas este planul, iar din urmă acţiunea. Determinarea şi încrederea în visul şi în planul tău trebuie să fie mereu prezente.

Dacă ceea ce te opreşte în îndeplinirea visului tău este lipsa de capital, poţi contracta un credit de nevoi personale, iar platforma de comparare credite Moneezy te ajută să găseşti cel mai performant şi avantajos credit online.

2. "Sunt convins că aproape jumătate din ce-i separă pe antreprenorii de succes, faţă de cei fără succes este perseverenţa." - Steve Jobs

Stevo Jobs a fost unul dintre cei mai de success oameni de afaceri şi vizionari, iar multe dintre ideile şi produsele lui au schimbat lumea, însă tot ce a realizat nu ar fi fost posibil fără perseverenţă şi ambiţie. Acest citat ne aminteşte de faptul că drumul câtre succes este un drum încărcat de greutăţi, decizii şi alegeri dificile, însă şi în cele mai dificile momente nu trebuie să ne lăsăm descurajaţi, ci să devenim cu atât mai ambiţioşi şi încrezători.

3. "Un om înţelept trebuia să aibă banii în cap, nu în inimă" - Jonathan Swift

Fraza aceasta rostită de scriitorul englez ne aminteşte de rolul pe care banii ar trebui să îl aibă în viaţa unui om. Este în regulă să ne gândim la moduri de a ne îmbogăţi, să facem planuri şi strategii, însă nu trebuie să cedăm banilor şi un loc în inima noastră, să ne lăsăm conduşi de lăcomie.

4. "Preţul este ceea ce plăteşti. Valoarea este ceea ce primeşti." - Warren Buffett

Warren Buffett este unul dintre cei mai bogaţi oameni în viaţă şi totodată şi un om foarte modest. Fraza lui ne aminteşte de diferenţa între preţul şi valoarea unui produs. Valoarea pe care o atribuim produselor cumpărate/primite contează foarte mult, poate fi determinată de utilitatea lor (cum ne îmbunătăţesc viaţa, cum ne fac viaţa mai uşoară) însă multe lucruri pot avea şi valoare sentimentală. De multe ori cea mai valoroasă posesiune este un obiect oarecare, însă ne aminteşte de o persoană dragă sau de un eveniment important.

5. "Succcesul în afaceri presupune pregătire, disciplină şi multă muncă, dar dacă nu eşti speriat de aceste lucruri, oportunităţile sunt mereu foarte mari." - Peter Drucker

Pentru a dobândi abundenţă economică nu ne putem opri în faţa obstacolelor. Trebuie să persevărăm, să fim disciplinaţi şi să vedem în fiecare problemă o oportunitate, o soluţie încă nedescoperită.

Sperăm că aţi găsit acel îndemn care să vă încurajeze să mergeţi mai departe, să visaţi şi să luptaţi pentru visurile voastre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb