ADVERTORIAL De ce este important să zâmbeşti clienţilor tăi? Cum să procedezi ca să ai un zâmbet frumos şi sănătos?

Media-Advertising / 25 iulie 2022

De ce este important să zâmbeşti clienţilor tăi? Cum să procedezi ca să ai un zâmbet frumos şi sănătos?

Mulţi vânzători se străduiesc să livreze produse sau servicii grozave, dar eşuează ignorând faptul că pentru clienţi contează nu doar calitatea, ci întreaga experienţă. Când fac o investiţie, clienţii doresc să cumpere un pachet complet care să includă produsul sau serviciul pe care îl oferi, precum şi o atitudine exemplară din partea celui care le oferă aceste lucruri.

În calitate de vânzător şi de om de afaceri, scopul tău nu este doar să-ţi convingi clienţii să cumpere de la tine şi apoi să te aştepţi să plece pentru totdeauna, ci să se întoarcă mereu şi mereu şi chiar să aducă şi mai mulţi clienţi.

O experienţă excelentă pentru un client constă în detalii aparent nesemnificative, dar în realitate foarte importante, precum zâmbetul. Această simplă acţiune poate avea un impact dramatic asupra modului în care relaţionezi cu clienţii tăi şi asupra impresiei pe care o laşi asupra lor. Indiferent dacă interacţionezi cu un client în persoană sau printr-un apel video, o atitudine prietenoasă te poate duce departe.

Ce efect are zâmbetul asupra clienţilor tăi?

Un zâmbet nu te costă nimic. Dar dacă eviţi să zâmbeşti poţi pierde totul când vine vorba de clienţii tăi.

Ştiai că un zâmbet frumos poate creşte nivelul de încredere al unei persoane faţă de cea care îi zâmbeşte cu cel puţin 10%? Dacă nu te încrezi în astfel de informaţii, poţi să testezi chiar tu această teorie cu prima ocazie în care vinzi ceva.

Un zâmbet frumos ajută mult pentru formarea unei prime impresii bune, iar orice client, indiferent de personalitatea lui, va prefera întotdeauna să facă afaceri cu o persoană care îi zâmbeşte.

Pe de altă parte, şi ţie zâmbetul îţi îmbunătăţeşte starea de spirit şi, prin urmare, atitudinea pe care o afişezi faţă de cei cu care interacţionezi zi de zi, inclusiv faţă de clienţii tăi.

Mai mult, zâmbetele sunt contagioase şi majoritatea oamenilor sunt suficient de empatici încât să copieze emoţiile semenilor lor şi să se comporte în mod similar cu persoanele cu care relaţionează.

Rolul zâmbetului în conversaţiile video

Poate te gândeai că în timpul apelurilor telefonice nu contează dacă zâmbeşti sau nu. Dar adevărul este că atunci când zâmbeşti, chiar dacă interlocutorul tău nu vede acest lucru, reflecţi o atitudine pozitivă, indiferent de mijloacele de comunicare pe care le foloseşti.

Mai ales dacă vinzi produse sau oferi servicii pe internet şi iniţiezi apeluri video prin care comunici cu clienţii tăi, vă putem spune din experienţă că clienţii noştri ştiu când zâmbim şi dacă o facem sau nu. Cerându-le feedback, mulţi clienţi ne-au spus că pentru ei atitudinea celor de la care cumpără contează la fel de mult ca şi produsele sau serviciile în care investesc în sine.

Când utilizezi un serviciu de chat live precum Skype, Zoom sau Google Meet, dar chiar şi atunci când alegi un program prin care interlocutorul tău nu îţi poate vedea faţa, zâmbetul tău se reflectă şi în felul în care răspunzi la fiecare întrebare sau chiar şi modul în care scrii mesaje.

Cum poţi obţine un zâmbet frumos şi sănătos?

Nu este dificil să obţii un zâmbet frumos şi sănătos. Chiar deloc dacă respecţi o rutină orală sănătoasă şi nu neglijezi importanţa controalelor stomatologice periodice. În ceea ce priveşte rutina, nu ai nevoie de nimic foarte complicat. E suficient să te speli pe dinţi dimineaţa, seara şi dacă se poate, după fiecare masă şi să foloseşti aţă dentară şi apă de gură. Iar legat de controalele stomatologice, trebuie să alegi un cabinet profesional precum Dental West, unde să poţi apela cu încredere indiferent dacă este vorba de un simplu control de rutină, sau un tratament complex ca de exemplu un implant dentar.

Dental West este un cabinet stomatologic Braşov unde poţi beneficia de o gamă largă de servicii medicale profesionale, din partea unei echipe de medici stomatologi cu experienţă.

În concluzie, cu aliaţi de încredere, nu este deloc dificil să menţii zâmbetul frumos şi sănătos aşa cum merită să-l vadă toţi cei cu care interacţionezi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb