ADVERTORIAL De ce sunt loteriile mai populare decât jocurile de cazino?

Media-Advertising / 20 iulie 2022

De ce sunt loteriile mai populare decât jocurile de cazino?

Oferta cazinourilor este una atât de vastă şi variată încât îndeplineşte fără discuţie toate preferinţele jucătorilor. Amatorii de sloturi vor identifica mii de aparate în timp ce pariorii sportivi vor avea la dispoziţie cele mai tari campionate din întreaga lume.

Există însă în această ofertă o secţiune pe care toţi jucătorii au încercat-o, cea a loteriilor multinaţionale. Preţul de achiziţionare al unui bilet de loterie este unul aproape modic în timp ce câştigurile care se pot obţine ajung la sume impresionante. De ce sunt loteriile mult mai populare decât jocurile de cazino vom parcurge împreună în rândurile următoare.

Costa puţin

Orice lansare de titlu de slot nou atrage fără discuţie jucătorii pentru care păcănelele nu mai au niciun secret. Toate noutăţile în acest sens vor fi discutate pe pagina Sloturi pe Tocuri dedicată complet femeilor pasionate de jocuri de noroc şi, în special de păcănele. După ce vei face cunoştinţă cu jocurile şi ai ales cazinoul, îndreaptă-ţi atenţia către una din loteriile internaţionale cu extrageri live.

Alege numerele preferate, pune-le pe un bilet şi mizează cât vrei şi îţi permite bugetul. Dacă vrei însă să fii prevăzător, pune miza minimă şi vezi cum se desfăşoară lucrurile. Este cea mai mică sumă posibilă pe care o poţi pune pe un pariu dintr-un cazino, sumă care se stabileşte la un singur leu.

Acesta este avantajul sistemelor de loto, îţi oferă şansa ca numai cu 1 RON să poţi intra în posesia unei sume colosale. Cum câştigurile la prima categorie ajung şi depăşesc lejer sute de mii de lei, un singur leu îţi poate îndeplini toate visele. Şi chiar dacă te gândeşti că primul pariu a fost unul perdant, ai posibilitatea să îl pui de câte ori vrei pe parcursul unei zile. Sunt extrageri care se iniţiază chiar din 5 în 5 minute, deci şansele de a vedea bifate pe biletul tău de joc numerele câştigătoare cresc cu fiecare extragere.

Jackpot-uri uriaşe

Termenul de jackpot în loterie este unul împrumutat de la jocurile de noroc cunoscute sub diminutivul de păcănele. În accepţiunea generală însă, sub acest termen se ascund sume impresionante, care justifică de fapt interesul pariorilor.

Pentru că sistemele loteristice sunt atât de bine reprezentate în oferta cazinourilor şi numărul de jucători care le accesează este unul în continuă creştere. Fără îndoială că unul din aspectele care atrag sunt jackpot-urile uriaşe care sunt ataşate acestora.

Indiferent de loteria la care joci, fiecare tragere are ataşată un premiu impozant care depăşeşte bariera de o sută de mii de lei şi se apropie vertiginos de linia de 1 MILION. Numai ideea că un singur leu poate să îţi aducă sume cu multe zerouri în spate este una pe care merită să o iei în seamă, aşa că merită să încerci cel puţin o dată.

În plus, poţi încerca să acoperi o gamă mai mare de numere apelând la scheme deloc complicate care îţi stau la dispoziţie la fiecare extragere. Cu cât suma pariată este mai mare cu atât câştigul este mai mare, aşa că merită să te gândeşti şi la acest aspect.

Acceptare socială

Poate că în mediul online socializarea atunci când joci la loto este ca şi inexistentă, însă în cazinourile şi casele de pariuri stradale aceasta este la cote maxime. Şi cum extragerile se succed cu rapiditate, majoritatea jucătorilor iau loc la o masă şi urmăresc live tragerea loto.

Este exact momentul în care socializarea este la cote maxime, pentru că vei găsi la acea masă un alt pasionat de loto cu care vei începe imediat să schimbi impresii. Vei aduce în discuţie care sunt numerele tale preferate, care este rata lor de apariţie şi nu în ultimul rând câştigurile obţinute.

Ai intrat fără să vrei în cercul de acceptare socială pe care jocul de loto îl oferă tuturor jucătorilor. Nu contează clasa socială sau jobul pe care îl aveţi, sunteţi la aceeaşi masă datorită unei pasiuni comune, jocul de loto.

Şi cine ştie, cel care îţi stă alături la o extragere de loto îţi va deveni în scurt timp cel mai bun prieten. Este un adevăr că pasiunile comune aduc oamenii împreună şi jocul de loto nu face decât să confirme încă o dată această regulă.

Însă indiferent dacă vei lega sau nu prietenii viitoare, la o masă unde se întâlnesc jucători de loto se socializează din plin. Timpul parcă zboară, te simţi bine şi dacă apare şi un câştig poţi considera că ziua chiar este una reuşită.

Uşor de jucat

Una dintre caracteristicile principale ale oricărui joc de loto este uşurinţa cu care acesta se joacă. Selectezi jocul de loto care îţi place cel mai mult, alegi câteva numere pe care le bifezi pe un bilet de joc şi îl validezi prin miza jucată.

Apoi, dacă ai timpul necesar, aştepţi extragerea live şi vezi dacă numerele tale preferate coincid cu cele extrase. În cazul în care acestea se regăsesc în întregime pe bilet, ai câştigat marele premiu pus în joc la acea extragere.

În cazul în care biletul nu este câştigător, poţi alege să participi la următoarea extragere, care numai ce stă să înceapă. Este extrem de simplu, trebuie numai să ai ceva timp la dispoziţie şi o resursă minimală financiară cu care să participi la joc.

La fel de simplu este să îţi măreşti şi şansele de câştig, apelând la variante de joc combinate. Deşi par greu de înţeles la prima vedere, în realitate variantele de loto combinate sunt atât de uşor de jucat încât şi un copil o poate face.

Trebuie doar să alegi numerele pe care le pui pe bilet, să bifezi zona de numere combinate şi să vezi care este câştigul scontat în caz de succes. Dacă ţi se pare în regulă pune miza şi lansează-l, iar dacă vrei mai mult măreşte miza pe care o pariezi.

Un bilet combinat îţi va arăta întotdeauna care este minimul şi maximul pe care îl poţi introduce în cont, aşa că poţi lua o decizie în cunoştinţă de cauză. Nu uita însă că şi jocul de loto este în esenţă un joc de noroc, aşa că joacă cât mai responsabil cu putinţă poţi să o faci!

Concluzie

Loteriile sunt pe un trend crescut de popularitate faţă de jocurile de cazino din câteva motive uşor de înţeles. Sunt uşor de jucat, un bilet costă numai 1 leu în timp ce câştigurile pot ajunge la sume astronomice, deci merită să le încerci cât mai rapid cu putinţă!

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb